KD:n RoadShow ulottui myös pääkaupunkiseudulle

5.10.2016 klo 13:15 Kotimaa Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien startti kuntavaaleihin on ollut RoadShow-kiertue. Eri puolilla Etelä-Suomea jo nähty RoadShow rantautui lopulta myös Vantaalle ja Helsinkiin.

Vantaalla Tikkurilan maalaismarkkinoilla nähtiin myös kansanedustaja Sari Tanus. Hän on osallistunut moneen RoadShow-tapahtumaan, ja samana viikonloppuna hän vieraili myös Helsingin Hakaniemen markkinoilla.

Kilpailuhenkinen väki ei pysty menemään kämmenmittarin ohi kokeilematta käsivoimiaan.

Hakaniemessä Tanus tapasi kaimansa ja lääkärikollegansa Sari Mäkimattilan, joka istuu Helsingin kaupunginvaltuustossa. Dosentti, erikoislääkäri Mäkimattila oli Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajana 2011–2013, Tanus puolestaan valittiin puolueen kolmanneksi varapuheenjohtajaksi puoluekokouksessa 2015.

2016_kdroadshow_tikkurilan_maalaismarkkinat_011016_kuvajukkasalmi

Varapuheenjohtaja, kansanedustaja Sari Tanus vieraili myös Tikkurilan maalaismarkkinoilla ja tapasi KD-kaupunginvaltuutetut sekä ehdokkaita ja aktiiveja. (Kuva Jukka Salmi)

Hakaniemessä kohdattiin pääkaupungin kansaa ja Kristillisdemokraattien ehdokkaat myös kannustivat toisiaan kuntavaalikamppailuun.

Tikkurilan maalaismarkkinoilla olivat Vantaan KD-valtuutetut Jouko Jääskeläinen ja Maija Hurri, sekä iso joukko vantaalaisia KD-aktiiveja ja kuntavaaliehdokkaita.

KD:n RoadShow jatkaa perjantaina 7. lokakuuta markkinoille Porvooseen, jossa mukana on myös puheenjohtaja Sari Essayah ja sunnuntaina 9. lokakuuta Lohjan suurmarkkinoille, jossa mukana on kansanedustaja Sari Tanus.

Tiistaina ja keskiviikkona 11.–12. lokakuuta RoadShow on Mikkelin Mikko-markkinoilla.

– Kilpailuhenkinen väki ei pysty menemään kämmenmittarin ohi kokeilematta käsivoimiaan, tietää järjestöpäällikkö Mikko Rekimies, joka on totta kai lähdössä Mikko-markkinoille Mikkeliin.

 

Katso kaikki RoadShow-tapahtumat täältä

Ylös