Lohtusoppaa lokakuun kaamokseen – Helsingin KD-valtuutetut asema-aukiolla

28.10.2016 klo 11:44 Politiikka Kristiina Kunnas

Lokakuu tarjosi ilkeimmän säänsä mutta Helsingin Kristillisdemokraattien tarjoama lohisoppa lämmitti ja lohdutti asema-aukiolla torstaina.

Helsingin Kristillisdemokraatit sekä kaupunginvaltuutetut Sari Mäkimattila ja Mika Ebeling kohtasivat pääkaupungin väkeä asema-aukiolla.

Kauniin ja erittäin kuivan syksyn jälkeen saatiin ensi kertaa hurjaa myrskyä ja sadetta, mutta kuuma lohisoppa lämmitti.

Lohikeitto sai huikean suosion. Kauniin ja erittäin kuivan syksyn jälkeen saatiin ensi kertaa hurjaa myrskyä ja sadetta, mutta kuuma lohisoppa lämmitti ja lohdutti koiranilmassa kulkevia stadilaisia.

– Ainakin Vltavan soppaviikot jäivät toiseksi, naurahtaa järjestöpäällikkö Mikko Rekimies, joka ikuisti kuvaan KD:n keittoa jonottavat kaupunkilaiset ja olutravintolan mainoskyltin.

Helsingin kaupunginvaltuustossa kuohuu, sillä kaupunki tekee juuri suuria päätöksiä tulevaisuutensa suhteen. Keskuspuiston kaventamisesta, kaupunkibulevardeista ja Malmin lentokentän kohtalosta on kohistu ja riidelty jo pitkään. Helsingin on tehtävä isoja päätöksiä, sillä pääkaupungin väkiluku on ennusteiden mukaan kasvamassa kolmanneksen nykyistä suuremmaksi lähivuosikymmeninä.

Helsingissä on nyt 620 000 asukasta, mutta ennusteen mukaan vuonna 2050 helsinkiläisiä olisi 240 000 enemmän, eli 860 000.

 

Ylös