Uudenmaan Kristillisdemokraatit juhlistaa 50-vuotista taivaltaan

11.11.2016 klo 09:54 Politiikka KD Lehti

KD Uudenmaan piirin 50-vuotisjuhlalounas ja kiitosjuhla pidetään lauantaina Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa. Piiri haluaa juhlia mutta perusti myös tukikeräyksen. – Jotta seuraavienkin 50 vuoden toiminta olisi turvattu, sanoo piirin puheenjohtaja Pentti J. Rönkkö.

– Vuosien varrella on kohdattu monia myrskyjä. Tie ei ole aina ollut helppo, mutta ilman sinun tukeasi ja vastuunottoasi olisi moni asia toisin. Olemme saaneet yhdessä olla puolustamassa kodin ja perheitten kannalta tärkeitä kristillisiä perusarvoja. Monet niistä ovat aivan kohtalon kysymyksiä koko Suomelle ja tuleville sukupolville. Kiitos siitä, että olette jaksaneet olla tukena, kiittää Kristillisdemokraattien Uudenmaan piirin johto jäseniään.

Avullasi on suuri merkitys, annatpa sen sitten äänestämällä, ehdokkaan tukitiimissä, rukouksin tai taloudellisena tukena.

50-vuotisjuhlalounas sekä juhlallisuudet vietetään Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa isänpäivän aattona, lauantaina 12. marraskuuta alkaen klo 11.30. Juhla alkaa klo 12.30 kirkkosalissa. Työryhmä Jouko Jääskeläinen, Kyllikki Malkki ja Risto Oinonen vastaa historiikista, josta ei käänteitä puutu. Juhlapuheen pitää espoolainen kansanedustaja Antero Laukkanen.

– Päätimme myös julistaa 50-vuotisjuhlakeräyksen, jotta seuraavienkin viidenkymmenen vuoden toiminta tulee turvattua, naurahtaa piirin puheenjohtaja, Keravan kaupunginvaltuutettu Pentti J. Rönkkö.

– Tarvitsemme nyt varoja ensi kevään kuntavaaleja varten. Haluamme varmistaa, että ehdokkaillamme on mahdollisuus näkymiseen ja kuulumiseen, jotta kristillisdemokraatin ääni on jatkossakin kuuluvilla kaikissa kunnissa. Tuki jaetaan osastojen työhön, Rönkkö selostaa.

– Avullasi on suuri merkitys, annatpa sen sitten äänestämällä, ehdokkaan tukitiimissä, rukouksin tai taloudellisena tukena. Kiitos sinulle! toivottaa KD Uudenmaan toiminnanjohtaja Kristiina Drotár.

 

Uudenmaan piiri 50 vuotta

Kristillisdemokraatit Uudenmaan piiri 50 vuotta Suomen Raamattuopistolla, Helsingintie 10, Kauniainen. 50-vuotisjuhla lauantai 12. marraskuuta alkaen klo 11.30 ravintolassa.
Porsaanpaistia, mansikkakermakakkua ja kahvia – lounaan hinta on 5 €. Maksetaan paikan päällä. Varaathan tasarahan.
Kiitosjuhla, kirkkosali klo 12.30. Viulutaiteilija Ulla Davidsson, säestäjänä pianotaiteilija Eira Oksanen. Muistelua matkan varrelta – historiikki Jouko Jääskeläinen. Laulajat Ulla ja Pete Ronkainen. Juhlapuhe kansanedustaja Antero Laukkanen. Yhteislaulu.
• Juhlakeräys KD Uudenmaan piiri,  HELSINGIN OP PANKKI OYJ 572023, LEPPÄVAARAN KONTTORI, BIC OKOYFIHH, tilinumero FI44 5720 2320 1725 33, VIITE 5050. Varat tullaan käyttämään vuoden 2017 kuntavaalien vaalityöhön.

 

Ylös