Katkoviivaisesta kokonaiseksi – ihmissuhdeilta Kansalaisinfossa

14.11.2016 klo 14:28 Kotimaa KD Lehti

Katkoviivaisesta kokonaiseksi on mielenkiintoinen ilta ihmissuhteista tänään maanantaina 14. marraskuuta Kansalaisinfossa Pikkuparlamentissa.

Kansalaisinfossa on maanantaina 14. marraskutta iltakuudelta mielenkiintoinen terapiailta. Siellä annetaan eväitä elämään, ymmärrystä omaan ja toisten reagointiin.

Illassa kysytään olemmeko tasapainossa itsemme ja oman historiamme kanssa ja sellaisina vuorovaikutuksessa vai etsimmekö ihmissuhteistamme paikka-aineita. Onko intiimisuhteemme syvä vai todellisuudessa vain ”pintahipaisua”?

Millaisista rakennusaineista syntyy terve minuus ja erillisyys, joka mahdollistaa myös todellisen intiimiyden merkittävissä ihmissuhteissamme?

Katkoviivasta kokonaiseksi -ilta antaa ajattelemisen aihetta erillisyydestä, intiimiydestä ja vuorovaikutuksesta. Pyritään vastaamaan myös kysymykseen millaisista rakennusaineista syntyy terve minuus ja erillisyys, joka mahdollistaa myös todellisen intiimiyden merkittävissä ihmissuhteissamme.

Asiantuntijavieraana luennoimassa ja yleisökysymyksiin vastaamassa on kätilö-terveydenhoitaja, seksuaaliterapeutti (sexpo) Tarja Vilppola, joka on suorittanut Tanskassa 4,5-vuotisen psykoterapiakoulutuksen (IPSICC).

Vilppolan mielestä on mahdollista opetella pitämään itsestämme huolta niin, että ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa mahdollistuisi todellinen kuuleminen ja dialogisuus.

– Illassa on takuuvarmasti asiaa kaikenikäisille, niin yksityis- kuin työelämäänkin, lupaa iltaa emännöivä KD:n kansanedustaja ja varapuheenjohtaja, erikoislääkäri Sari Tanus.

Katkoviivaisesta kokonaiseksi, ma 14. marraskuuta klo 18 Kansalaisinfossa Pikkuparlamentissa,  Arkadiankatu 3, iltaa emännöi Kristillisdemokraattien kansanedustaja, gynekologi Sari Tanus. Kahvitarjoilu.
Ylös