Klo 14:54 oli 968 kuntavaaliehdokasta

26.11.2016 klo 15:37 Kotimaa Esa Erävalo

KD:n puoluevaltuuston kokouksessa Kangasalla, puoluesihteeri Asmo Maanselkä ilmoitti, että klo 14:54 kuntavaaliehdokkaita oli jo 968.

Puolueen tavoiteasettelun mukaan huomiseen mennessä pitäisi olla 1000 ehdokasta. Puoluevaltuuston lauantaisen strategiatyön ohessa Sari Essayah ehdotti viiden minuutin käytännön harjoitusta kahvitauolla, jona aikana puoluevaltuuston jäsenet soittaisivat vielä yhdelle ja kysyisivät tätä ehdokkaaksi kuntavaaleihin.

Kahvitauon jälkeen noin 5-10 kättä nousi, kun valtuuston puheenjohtaja Aki Ruotsala kysyi montako ehdokasta oli saatu. Vielä useampi käsi nousi ilmoittamaan, että moni jäi harkitsemaan kuntavaaliehdokkuutta. Sen jälkeen myös Aki Ruotsala itse todistajien läsnäollessa allekirjoitti ehdokaslomakkeen.

Ylös