Yli 250 KD-aktiivia Laajavuoreen – KD Nuorten varapuheenjohtaja Nelli-Maria juontajana

26.1.2017 klo 20:49 Politiikka Kristiina Kunnas

Jyväskylän Laajavuori täyttyy Kristillisdemokraateista viikonvaihteessa. Puolueen virallisen kuntavaalistartin lisäksi lauantaina ja sunnuntaina tapahtuu paljon muutakin.

KD Nuorten 2. varapuheenjohtaja Nelli-Maria Sarasmaa on toinen kuntavaaliviikonlopun juontajista. Hän on odottavalla mielellä.

– Olen innokkana lähdössä mukaan. Nämä ovat ensimmäiset vaalini, joissa olen itse ehdokkaana, joten on paljon uutta edessä.

Nämä ovat ensimmäiset vaalini, joissa olen itse ehdokkaana, joten on paljon uutta edessä.

Hän on varma, että viikonloppu antaa paljon eväitä omaakin kampanjointia varten.

Juontajan vastuut hän jakaa järjestöpäällikkö Mikko Rekimiehen kanssa.

– Myös mediaa näyttää kiinnostavan puolueemme vaaliavaus. Ja omaa väkeä on runsaasti läsnä, kun yli 250 henkeä on tulossa Laajavuoreen, Rekimies kertoo.

Rekimies muistuttaa, että vaalistartissa julkaistaan Kristillisdemokraattien kuntavaali-ilme ja julisteet.

– Ehdokkaat saavatkin sitten monipuolista koulutusta henkilökohtaisen vaalityösuunnitelman tekemisestä aina kuntapolitiikkona vaikuttamiseen asti.

– Ohjelma on varsin monipuolinen. On myös mukava tavata muita ehdokkaita, iloitsee Nelli-Maria Sarasmaa.

Sarasmaa harmittelee, ettei pysty omassa kampanjassaan osallistumaan koulupaneeleihin.

– Kokopäivätyöni estää sen. Kristillisdemokraattisena nuorena mielelläni menisin koulupaneeleihin. Nyt on keskityttävä paljolti some-kampanjointiin, hän sanoo.

Sarasmaa kertoo, että KD Nuoret osallistuvat kuntavaalistarttiin ja antavat mielellään opastusta sosiaalisenmedian käytöstä.

– KD Nuorten materiaalia jaetaan paljon sosiaaliseen mediaan vaalien aikana.

– Ideahautomossamme on syntynyt hyviä aiheita, jotka ovat toteuttamista vaille valmiita. Kannattaa siis seurata KD Nuoria Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä, Nelli-Maria Sarasmaa kannustaa.

 

Ylös