Antero Laukkanen matkustaa Yhdysvaltain rukousaamiaiselle jo 18.kerran: ”Tilaisuus verkottua huippupoliitikkojen kanssa”

30.1.2017 klo 08:51 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Antero Laukkanen osallistuu peräti 18:sta kerran Yhdysvaltain kongressin kansalliselle rukousaamiaiselle tällä viikolla. Puhujana tilaisuudessa on Yhdysvaltain tuore presidentti Donald Trump.

Laukkanen on saanut kutsun tapahtumaan neljältä eri Yhdysvaltain presidentiltä vuosina 1998-2017.

– Olen aina kunnioittanut kutsua ja pyrkinyt osallistumaan tapahtumaan, hän kertoo.

Tapahtuman keskeisintä antia on mahdollisuus verkostoitua maailmanlaajuisesti huippupoliitikkojen ja vaikuttajien kanssa

Torstaina pidettävälle rukousaamiaiselle osallistuu tänäkin vuonna noin 2800 ihmistä, joista kansainvälisiä kutsuvieraita on reilut 500, 140 maasta. Monet kutsutut ovat parlamentaarikkoja, ministereitä ja presidenttejä.

Tapahtuma on kolmipäiväinen ja sisältää useita huipputason tapaamisia ja keskusteluita kristillisestä maailmankuvasta katsottuna.

Laukkasen mukaan tapahtuman keskeisintä antia on mahdollisuus verkostoitua maailmanlaajuisesti huippupoliitikkojen ja vaikuttajien kanssa.

– Täällä syntyy ystävyyksiä, jotka kestävät koko elämän ajan. On vahinko, ettei Suomessa ymmärretä ja olla kiinnostuneita tämänkaltaisista tapahtumista, Laukkanen harmittelee.

Ylös