Kristillisdemokraattien kuntavaaliarpajaiset jatkuvat vaalikampanjan ollessa kuumimmillaan – päävoitot edelleen lunastamatta

29.3.2017 klo 07:45 Kotimaa Kristiina Kunnas

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkaa tänään keskiviikkona. Kristillisdemokraattien vaalikampanja on kuumimmillaan. Puolue kerää tukea kuntavaaleihin arpajaisilla. Syksyllä alkaneitten arpajaisten messevistä voitoista parhaat ovat vielä lunastamatta.

KD:n kuntavaali-arpajaiset jatkuvat. Uusintakierros on juuri meneillään, ja arpakirjeet ovat saapuneet koteihin. Arpajaisissa kaikki on kohdallaan, mutta saatekirjeeseen oli pujahtanut virhe, koskapa siellä edelleen houkutellaan arpajaisiin osallistujia myös mukaan kuntavaaliehdokkaiksi.

– Saatekirjeeseen päätyi epähuomiossa syksyn arpajaiskirjeen kehotus lähteä kuntavaaliehdokkaaksi, kertoo hallintopäällikkö Ismo Portin.

Hän pahoittelee virhettä. Toki kaikki ehdokkaat ovat tervetulleita tuleviin vaaleihin, mutta tämän kevään kuntavaalit ovat jo meneillään. Ennakkoäänestyksen ensimmäinen päivä on keskiviikkona 29. maaliskuuta.

Saatekirjeeseen päätyi epähuomiossa syksyn arpajaiskirjeen kehotus lähteä kuntavaaliehdokkaaksi.

– Tässä arpajaiskirjeessä olisi pitänyt olla kehotus äänestämiseen, puolueen jäseneksi liittymiseen sekä kuntavaalien tukemiseen, mutta vahinko tapahtui, ja mukaan lähtikin viime syksyn tervehdys.

Arpajaiset ovat siis juuri meneillään ja tuoteluettelo kertoo palkinnot. Kuhunkin arpanippuun osuu keskimäärin yksi voitto.

Päävoittona on kahden hengen matka Israeliin, arvoltaan 3 500 euroa. Muita mukavia palkintoja ovat esimerkiksi tablet-tietokoneet ja aktiivirannekkeet.

Arvat saa omakseen maksamalla 25 euroa puolueen lailliselle keräystilille, ohjeet ovat mukana saatekirjeessä. Tuotolla tuetaan Kristillisdemokraattien kuntavaalikampanjaa.

Arpajaiskirjeet saapuivat koteihin 28. maaliskuuta.
Kuntavaalien ennakkoäänestys 29.3.–4.4. Varsinainen vaalipäivä 9. huhtikuuta.
Ylös