Puheenjohtaja Sari Essayah: ”Kunnonajoitus osumassa kohdilleen – mutta nyt saatava myös empivät äänestäjät mukaan”

6.4.2017 klo 15:43 Politiikka Kristiina Kunnas

– Kiitos kaikesta tähän astisesta vaalirutistuksesta, Essayah kiittää omiaan. – Mutta nyt on tärkeää saada vielä kaikki empivät äänestäjät liikenteeseen. Vaikka olisit jo oman kansalaisoikeutesi toteuttanut, niin nyt on aika houkutella perheenjäsenet, sukulaiset, naapurit, ystävät, tuttavat ja muut vaaliuurnille, puheenjohtaja Essayah kannustaa.

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah ottaa uutisen KD:n nousseesta kannatuksesta mielissään vastaan.

Ylen ylimääräinen kannatusmittaus näytti vihdoin Kristillisdemokraateille kivaa nousua ja 5,1 %:n kannatusta.

– Itse asiassa olen odottanut, että koska alkaa näkyä gallupeissa se, että teltoilla on joka puolella hyvin väkeä liikenteessä ja että esitteitä ja lehtiä otetaan mielellään.

– Kunnonajoitus on osumassa kohdilleen, Essayah toteaa.

Mutta vieläkään ei sovi asettua paikoilleen.

– Kiitos tähän astisesta vaalirutistuksesta, Essayah kiittää.

– Mutta nyt on tärkeää saada vielä kaikki empivät äänestäjät liikenteeseen. Vaikka olisit jo oman kansalaisoikeutesi toteuttanut, niin nyt on aika houkutella perheenjäsenet, sukulaiset, naapurit, ystävät, tuttavat ja muut vaaliuurnille, puheenjohtaja Essayah kannustaa.

Vaalitenteissä yritän saada pidettyä omat puheenvuorot napakoina. Pyrin myös välttämään päälle puhumista, sitä kun ei kukaan jaksa kuunnella kumminkaan.

– Ja vielä on mentävä mukaan viimeisen loppuviikon ponnistukseen teltoille ja toreille, kannustamaan ja auttamaan myös muita, jakamaan lehdet ja esitteet loppuun.

Essayah osallistuu torstai-iltana Ylen puheenjohtajatenttiin. Se näytetään suorana TV1:ssä kello 21.05–22.35.

Essayah on saanut kiitosta esiintymisistään.

– Vaalitenteissä yritän saada pidettyä omat puheenvuorot napakoina. Pyrin myös välttämään päälle puhumista, sitä kun ei kukaan jaksa kuunnella kumminkaan, Sari Essayah toteaa.

Ennakkoäänestys päättyi tiistaina, varsinainen vaalipäivä on 9. huhtikuuta.

Puheenjohtaja Essayah vaalityössä Helsingissä:

• torstaina 6. huhtikuuta, Yle TV1, puheenjohtajatentti klo 21.05–22.35
• perjantaina  7. huhtikuuta Itä-Helsingissä klo 9-11, Sari Essayah helsinkiläisehdokkaiden Mika Ebelingin ja Mauri Venemiehen (ja muiden) kanssa ensin Tallinnanaukiolla Itäkeskuksessa ja sitten Vuosaaren Columbuksessa
• lauantaina 8. huhtikuuta Narinkkatorilla, iltapäivällä Sari Essayah, Mika Ebeling ja kuntavaaliehdokkaat + KD Nuoret

 

Ylös