Sari Essayah valloittamassa pääkaupunkiseutua tänään lauantaina, kuntavaalien viimeisenä kampanjapäivänä

8.4.2017 klo 13:29 Politiikka Kristiina Kunnas

Puheenjohtaja Sari Essayah tukee Helsingin ja Espoon Kristillisdemokraattien vaalikampanjoita vielä tänään lauantaina, kuntavaalien viimeisenä varsinaisena työpäivänä.

Kristillisdemokraatit kampanjoivat tänään viimeistä päivää ennen sunnuntain varsinaista kuntavaalipäivää. Eri puolilla Suomea on jalkauduttu kansan pariin toreille, marketeille ja kauppakeskuksiin. Katso lisää tapahtumista täältä.

Espoon Kristillisdemokraatit tarjoavat hernerokkaa kauppakeskus Espoontorin edessä lauantaina klo 10-14. Puolueen puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah on paikalla klo 13-14.

Tänään lauantaina 8. huhtikuuta Essayah on tavattavissa Helsingissä Tallinnanaukiolla klo 15–16. Kampin Narinkkatorilla ydinkeskustassa Essayah on alkaen klo 16.30.

Tallinnanaukiolla Helsingin Itäkeskuksessa on ollut Kristillisdemokraattien teltta ja ehdokkaita useiden päivien ajan. Sari Essayah vieraili paikalla jo eilen perjantaina, samoin kuin Vuosaaren Columbuksessa. Mukanaan Essayah’lla ovat olleet kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling sekä valtuustoon ensi kertaa pyrkivä pastori Mauri Venemies.

Tänään lauantaina 8. huhtikuuta Essayah on tavattavissa Tallinnanaukiolla klo 15–16. Kampin Narinkkatorilla ydinkeskustassa Essayah on alkaen klo 16.30.

Kampanjoihin Helsingissä ovat kuuluneet kauppakeskuksissa, marketeilla ja toreilla järjestettyjen tapahtumien lisäksi tietenkin myös paneelikeskustelut ja yleisötapahtumat. Esimerkiksi Malmitalolla kokoontuivat Pohjois-Helsingin ehdokkaat yleisötilaisuuteen, jossa aiheina lähipalvelujen säilyttäminen, Malmin lentokentän ja Keskuspuiston puolustaminen sekä suurmoskeijan vastustaminen.

– Vaalislogani on inhimillisempää elämää vanhuksille. Haluan vanhuksille ilmaisen bussilipun. Ikääntyvien liikunnasta on huolehdittava kohtuuhintaan. Vanhusten pitäisi päästä edes joskus vanhainkodeista ulkoilemaan, totesi Pohjois-Helsingin paikallisosaston puheenjohtaja, kuntavaaliehdokas Tarja Niemi.

Radio-ohjelmissakin on pidetty esillä Kristillisdemokraattien aiheita ja ehdokkaita. Viime lauantain KD-Kompassissa haastateltavana oli Mauri Venemies, Saalem-seurakunnan pidetty pitkäaikainen pastori. Venemies on jäämässä työstään eläkkeelle, ja pyrkii nyt Helsingin kaupunginvaltuustoon. Häntä haastattelee ehdokaskollega, toimittaja Kristiina Kunnas. Kuuntele Venemiehen haastattelu täältä.

Helsingin KD-kuntavaaliehdokas Anneli Louneva haastatteli monia Helsingin KD-naisehdokkaita Lähiradiossa. Kuuntele haastattelu youtubesta täältä.

KD-Kompassissa tänään Radio Deissä oli  puheenjohtaja Essayah’n haastattelu. Puoluesihteeri, Helsingissä ehdolla oleva Asmo Maanselkä haastattelee häntä. Radio-ohjelman voi kuunnella jälkilähetyksenä, katso kd.fi -kotisivun alalaita.

 

2017_Mauri_Venemies_Mika_Ebeling_Tuulikki_Tepora_070417_kuvaKK

Perjantaina Tallinnanaukion aamussa oli suuri joukko Kristillisdemokraattien helsinkiläisehdokkaita, vasemmalta Elie El-Khouri, Mauri Venemies, Tuulikki Tepora sekä Mika Ebeling. (Kännykkäkuva Kristiina Kunnas)

2017_paaministeri_pormestari_Sari_Essayah_Mika_Ebeling_Itis_070417

Itäkeskuksen Tallinnanaukiolla puheenjohtaja Sari Essayah ja Kristillisdemokraattien pormestariehdokas Mika Ebeling, kaupunginvaltuutettu ja pastori. Tänään lauantaina Essayah kampanjoi niin Espoossa kauppakeskus Espoontorilla kuin myös uudelleen Itiksen Tallinnanaukiolla ja Kampin Narinkkatorilla Helsingissä. (Kännykkäkuva Kristiina Kunnas).

2017_Malmitalon_ehdokkaat_Kahkonen_Joutsila_Juuri_Rekimies_Tepora_niemi_Kukkanen

Malmitalon KD-tilaisuudessa Kristillisdemokraattien pohjoishelsinkiläiset ehdokkaat Marjatta Kähkönen, Anneli Joutsila, Mervi Juuri, Mikko Rekimies, Tuulikki Tepora, Asmo Maanselkä, Pohjois-Helsingin KD:n puheenjohtaja Tarja Niemi sekä Sirpa Kukkanen.

Ylös