Lasten ja nuorten puhelin päivystää myös pääsiäisenä joka päivä

9.4.2017 klo 08:56 Kotimaa KD Lehti

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelin päivystää pitkäperjantaista 2. pääsiäispäivään joka päivä kello 14–17. Numeroon 116 111 voi soittaa nimettömänä, luottamuksellisesti ja maksutta.

Puheluihin vastaavat MLL:n kouluttamat vapaaehtoiset aikuiset.
Lasten ja nuorten puhelin päivystää vuoden jokaisena päivänä, myös pääsiäispyhinä 14.–17. huhtikuuta 2017.

Puhelimeen voi ottaa yhteyttä ihan mistä tahansa asiasta ja keskustella päivystäjän kanssa kiireettömästi

Puhelimeen voi ottaa yhteyttä ihan mistä tahansa asiasta ja keskustella päivystäjän kanssa kiireettömästi. Puhelimen lisäksi pääsiäisenä voi kirjoittaa nettikirjeen osoitteessa www.mll.fi/nuortennetti

Palvelu palaa normaaleihin päivystysaikoihin pääsiäisen jälkeisenä tiistaina 18. huhtikuuta, jolloin puhelimeen vastataan kello 14–20.

Lasten ja nuorten puhelin on suomenkielinen, valtakunnallinen auttava puhelin. Se on tarkoitettu 9–18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Lasten ja nuorten puhelin auttaa, kun lapsi tarvitsee kuuntelijaa. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

Vanhempainpuhelimessa päivystetään kiirastorstaina 13. huhtikuuta kello 14–20. Pääsiäispyhien ajan palvelu on kiinni. Puhelimessa vastataan jälleen tiistaina 18. huhtikuuta kello 10–13 ja kello 17–20.

Vanhempainpuhelin päivystää numerossa 0800 922 777. Vapaaehtoiset vanhemmat ratkovat perheiden pulmia yhdessä palveluun soittavien kanssa. Vanhempainpuhelimeen voi soittaa missä tahansa vanhemmuuteen liittyvässä asiassa. Puhelu on maksuton ja luottamuksellinen.

Vanhempainpuhelimen kirjepalvelu toimii osoitteessa www.mll.fi/vanhempainnetti

Ylös