Sari Essayah puhuu Koko Perheen Vappu -tapahtumassa Senaatintorilla – Jeesus-marssi jo 24. kertaa Helsingissä

1.5.2017 klo 08:14 Kotimaa KD Lehti

Koko Perheen Vappu -tapahtuma pidetään vapunpäivänä klo 11 alkaen Helsingin Senaatintorilla. Teemana ovat suomalainen usko ja Suomi100-juhlavuosi.

Koko Perheen Vappu -tapahtumaan kuuluu näkyvänä  osana Jeesus-marssi. Jeesusta ylistävä marssi saa näkyä ja kuulua jo 24. kerran Helsingissä. Päälavan musiikissa ovat Rodrigo ja Saara Campos & Northwind Collective sekä toinen pääesiintyjä Jippu.

Kansanedustaja, Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah pitää Koko Perheen Vappu -tapahtumassa puheen klo 11.40.

Pomppulinnat, aasiratsastus ja paloauto kutsuvat lapsia tutustumaan ja viihtymään. Torilla ohjelma päättyy noin klo 14 ja klo 15 alkaa Jippiimission Ristinmaa-konsertti Tuomiokirkossa. Konserttiin on vapaa pääsy. Jippii-kuorossa laulaa suuri joukko lapsia ja teinejä.

Senaatintorin tilaisuuden jälkeen klo 15 on Jippii-kuorojen Ristinmaa-konsertti Tuomiokirkossa.

Myös rukoustukea on mahdollista saada. Rukousteltassa on ihmisiä, jotka voivat rukoilla tarvitsijoiden kanssa. Valkoisissa isoissa teltoissa on pääkaupunkiseudun seurakuntien ja kristillisten järjestöjen yhteinen näyttely.

Kahvilassa on myynnissä ihania vappuherkkuja, kuten kotitekoista simaa ja Roba Cafen paistamat munkit. Tänä vuonna torilla on myös odotettu soppatykki täynnä lohikeittoa.

Koko Perheen Vappu -tapahtuman järjestäjille on tärkeää, että kristityt ovat yhdessä liikkeellä. Tapahtuman järjestävät Kristityt Yhdessä ry ja Radio Dei yhteistyössä useiden seurakuntien ja kristillisten yhteisöjen kanssa. Lisäksi kymmenet talkoolaiset antavat arvokkaan panoksen tapahtuman onnistumiseksi.

Tapahtuma radioidaan suorana Radio Deissä.

 

Ylös