KD:n puoluevaltuusto koolla Kouvolassa

20.5.2017 klo 10:00 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien puoluevaltuusto on koolla Kouvolan kaupungintalolla. Kokouksessa käsitellään ensi vuoden vaaleja sekä puolueen uutta periaateohjelmaa.

Puoluevaltuuston kokoustaa kaupungintalolla, mutta Kristillisdemokraattien kärkipoliitikot vierailevat myös torilla.

KD:n Kouvolan alueen paikallisosastot tarjoavat lettuja ja kahvia Kouvolan torilla (Torikatu 3) klo 10.45 – 13. Puheenjohtaja, kansanedustaja Sari Essayah on tavattavissa teltalla klo 10.45 – 11.30 ja muuta puoluejohtoa klo 11.30 – 13.

Yleisöllä on vapaa pääsy kuulemaan poliittisia katsauksia valtuustosaliin alkaen klo 13.30. Silloin ovat vuorossa puolueen puheenjohtajan Sari Essayah’n sekä kansanedustaja Antero Laukkasen poliittiset tilannekatsaukset.

Kristillisdemokraatit saavutti kevään kuntavaaleissa vaalivoiton ja lisäsi valtuutettujen määrää, vaikka valtuustokoot olivat pienentyneet monilla paikkakunnilla. Puoluevaltuuston kokouksessa käsitellään jo ensi vuoden vaaleja sekä uutta periaateohjelmaa.

 

Ylös