Helsingin Kristillisdemokraatit haluaa Sari Essayah’n presidenttiehdokkaaksi

30.5.2017 klo 08:01 Politiikka KD Lehti

Helsingin Kristillisdemokraateilla oli maanantai-iltana piirikokous. Helsingin KD pyytää puolueen puheenjohtajaa, kansanedustaja Sari Essayah’a olemaan käytettävissä presidenttiehdokkaaksi ensi tammikuun presidentinvaaleissa.

– Sari Essayah’n vankka osaaminen ja kokemus toimimisesta europarlamentaarikkona sekä nykyisin puolueen puheenjohtajana ja kansanedustajana tekevät hänestä parhaan mahdollisen ehdokkaan sekä tulevan presidentin maallemme, piirin varapuheenjohtaja Sari Kumin valottaa piirin kevätkokouksen tuntoja.

Helsingin piiri toivoo, että Sari Essayah on käytettävissä myös uudelle kaudelle puolueen puheenjohtajana.

Helsingin piiri toivoo, että Sari Essayah on käytettävissä presidenttiehdokkaaksi sekä uudelle kaudelle puolueen puheenjohtajana.

Essayah on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän toimii Kansainvälisen Olympiakomitean jäsenenä.

Kristillisdemokraatit päättävät presidentinvaaleihin osallistumisesta sekä valitsevat puolueelle kaksivuotiskaudeksi  puheenjohtajan ja kolme varapuheenjohtajaa puoluekokouksessaan 18. – 19. elokuuta Seinäjoella.

 

Ylös