Sari Tanus poistaisi Suomesta yksinäisyyden – KD-Kompassi -ohjelmissa esitellään kaikki varapuheenjohtajaehdokkaat

10.6.2017 klo 10:31 Politiikka Kristiina Kunnas

KD-Kompassi -radio-ohjelmat esittelevät kesä- ja elokuussa kaikki Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajakisaan osallistujat. Ensimmäisenä vuorossa on kansanedustaja ja jatkokautta puolueen varapuheenjohtajana hakeva Sari Tanus.

Kansanedustaja Sari Tanus valittiin kevään kuntavaaleissa äänivyöryllä Tampereen kaupunginvaltuustoon.

– Meillä on monia haasteita Tampereella, lähtien suuresta työttömyydestä. Erittäin kiinnostavaa on aloittaa valtuustotyöskentely, Tanus kertoo.

Kevään suuriin iloihin kuului myös keskimmäisen pojan Jonatan Tanuksen Mestis-mestaruus jääkiekkoseura Sapkon riveissä. Mestaruus tuli ensi kertaa Savonlinnaan, ja Jonatan Tanus saavutti ennätyksellisellä maalimäärällään myös Mestiksen historian maalikuninkuuden.

– Kyllä siinä hockey-mamman sydän sykähteli iloa, Tanus tunnustaa.

Meillä on monia haasteita Tampereella, lähtien suuresta työttömyydestä. Erittäin kiinnostavaa on aloittaa valtuustotyöskentely.

Sari Tanus haluaisi levittää kristillisdemokraattisen politiikan innostuksen koko Suomeen.

– Haluan tämän inhimillisemmän otteen leviävän koko maahan. Ja jos saisin yhden asian poistaa, se olisi yksinäisyys, Tanus sanoo.

Elokuussa jännitetään Seinäjoella, ketkä valitaan Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajakolmikkoon. Puoluekokous pidetään 18.–19. elokuuta.

Sari Tanus kertoo KD-Kompassi -haastattelussa myös harrastuksestaan, josta suuri yleisö ei tiedä. KD-Kompassi -ohjelmissa kuullaan kesä- ja elokuun aikana muidenkin varapuheenjohtajaehdokkaiden haastattelut.

Kuuntele Sari Tanuksen koko haastattelu, KD-Kompassi, Radio Dei, la 10. kesäkuuta klo 12.50. Uusinta ma 12.6. klo 22.35.

 

Ylös