Uusi vaihtoehto on nyt Sininen tulevaisuus

19.6.2017 klo 12:43 Politiikka Samuli Rissanen

Viime viikolla Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä irtautuneet 20 kansanedustajaa ovat perustaneet Sininen tulevaisuus -yhdistyksen, joka viedään lähiaikoina puoluerekisteriin. Kannattajakorttien kerääminen alkaa pian.

Uuden vaihtoehdon ryhmäjohtaja Simon Elo, ministeri Sampo Terho ja kansanedustaja Tiina Elovaara kertoivat ennen eduskunnan täysistuntoa, että Uusi vaihtoehto-ryhmä viedään puoluerekisteriin nimellä Sininen Tulevaisuus.

Myös eduskuntaryhmän nimi vaihtuu Siniseksi tulevaisuudeksi.

Puolueen perustamista varten aloitetaan kannattajakorttien kerääminen.

Ryhmä kertoo kunnioittavansa ihmisoikeuksia eikä hyväksy minkäänlaista ihmisvastaisuutta

Sininen tulevaisuus-puolueen tehtävänä on toimia Suomen muutosvoimana hyvinvoinnin, oikeudenmukaisuuden ja turvallisuuden saavuttamiseksi.

– Tavoitteenamme on, että jokaisella yksilöllä yli sukupolvien on tasa-arvoiset mahdollisuudet kehittää itseään, ympäristöään ja yhteiskuntaa. Tulemme olemaan puolue, joka esittää selkeitä ja ennakkoluulottomia vastauksia ja uudistaa Suomea jokaisen ihmisarvoa kunnioittaen, ryhmän tiedotteessa kerrotaan.

Ryhmä kertoo kunnioittavansa ihmisoikeuksia eikä hyväksy minkäänlaista ihmisvastaisuutta.

Sinisen tulevaisuuden ruotsinkielinen nimi on Blå Framtiden ja englanninkielinen Blue Reform.

 

Ylös