KD:n varapuheenjohtajaehdokas Jouni Koskela: ”Kristillisdemokraattien pitää herättää luottamusta myös lähiöbaarien äijissä”

30.7.2017 klo 09:00 Politiikka Kristiina Kunnas

Esittelyssä Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajaehdokas Jouni Koskela. Hänen mielestään Kristillisdemokraattien pitäisi toimia hanakammin köyhien ja vähäosaisten puolesta ja herättää luottamusta myös lähiöbaarien äijäporukoissa. Koskela suojelee työkseen norppia ja on Savonlinnan kaupunginvaltuutettu.

1) Millaisiin asioihin aiot tarttua varapuheenjohtajana?

Jatkaisin paikallisosastojen ja piirijärjestöjen toiminnan kehittämistä entistäkin painokkaamin. Haluaisin KD:n toimivan hanakammin köyhien ja vähäosaisten puolesta. Viljele ja varjele – lisää näkökulmaa yleismaailmallisiin asioihin, kuten kestävään kehitykseen, ympäristönsuojeluun ja luonnonvarojen vastuulliseen käyttöön: think globally – act locally! Suomen aluepolitiikan toimenpiteiden on taattava elämisen edellytykset muuallakin kuin kehittyvillä kaupunkiseuduilla.

Haluaisin KD:n toimivan hanakammin köyhien ja vähäosaisten puolesta. Viljele ja varjele – lisää näkökulmaa yleismaailmallisiin asioihin, kuten kestävään kehitykseen, ympäristönsuojeluun ja luonnonvarojen vastuulliseen käyttöön: think globally – act locally!

2) Miksi juuri sinut pitäisi valita tehtävään?

Minulla on sopivassa suhteessa kokemusta politiikasta ja muusta järjestötoiminnasta sekä ennakkoluulottomuutta uusiin avauksiin.

3) Miten KD:stä tehdään houkuttelevampi vaihtoehto yhä useammalle äänestäjälle?

KD:llä on on maailman parhaat ohjelmat ja periaatteet. Yhä useampi äänestää meitä, jos herätämme ihmisinä luottamusta äänestäjissä ja saamme ohjelmamme mökin mummojen, lähiöbaarin äijien ja Helsingin punasinivihreässä urbaanikuplassa elävien toimittajien tietoon.

4) Ominaisuus, jota itsessäsi arvostat.

Luotettavuus.

5) Salainen paheesi?

Käpykakku.

6) Harrastuksesi tai kiinnostuksen kohteesi, jota ei laajasti tunneta.

Postimerkkeily, pöytätennis, maratonjuoksu.

 

Jouni Tapio Koskela, 54 v.

Naimisissa
Syntynyt Joensuussa, asuu Savonlinnassa
Metsähallituksen suojelubiologi, filosofian maisteri
Tärkeimmät luottamustoimet: KD:n Etelä-Savon piirin puheenjohtaja, KD:n Savonlinnan paikallisosaston puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen, maakuntavaltuutettu, Linnan Pingiksen puheenjohtaja, Pihlajaniemen kylätoimikunnan puheenjohtaja, Savonlinnan Postimerkkeilijöiden varapuheenjohtaja

 

KD:n puoluekokous Seinäjoella 18.–19. elokuuta valitsee puolueelle 3 varapuheenjohtajaa

kdlehti.fi esittelee kaikki Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajaehdokkaat 29.7.–4.8.
Varapuheenjohtajaehdokkaat ovat:

Pirkka Aalto, biologian ja maantiedon lehtori, varakansanedustaja, Kemijärvi Lue lisää täältä

Jouni Koskela, suojelubiologi, Savonlinna

Tomi Kuosmanen, maahanmuuttoviraston ylitarkastaja, Jyväskylä  Lue lisää täältä

Riitta Kuismanen, sosiaali- ja terveydenhuollon opettaja, Pirkkala  Lue lisää täältä

Santi Martinez, yrittäjä ja johtajuuskouluttaja, Helsinki  Lue lisää täältä

Sari Tanus, erikoislääkäri, kansanedustaja, Tampere  Lue lisää täältä

Tiina Tuomela, erikoislääkäri, Vantaa  Lue lisää täältä

Ylös