Voiko yhteiskunta olla pelkästään digitaalinen?

12.9.2017 klo 14:34 Politiikka Samuli Rissanen

Digisyrjäytyminen uhkaa osaa suomalaisista, kun yhteiskunnan palvelut ovat jatkossa saatavilla voittopuolisesti vain sähköisesti. Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmä järjestää aiheesta seminaarin eduskunnassa.

Digitalisaatio on yhteiskunnan tulevaisuuden suunta. Mutta voiko yhteiskunta olla vain digitaalinen? Voiko kansalaisia pakottaa käyttämään digitaalisia palveluja? Loukkaako digitalisaatioon pakottaminen itsemääräämisoikeutta? Entä miten lainsäätäjä voisi vastata haasteeseen?

Voiko kansalaisia pakottaa käyttämään digitaalisia palveluja? Loukkaako digitalisaatioon pakottaminen itsemääräämisoikeutta?

Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmä järjestää aiheesta kiinnostavan asiantuntijaseminaarin. Asiantuntijat kertovat, miten heidän palveluissaan on huomioitu digisyrjäytymisen vaaroja. Mukana Kela, Valtiovarainministeriö, Verohallinto, Pelastakaa Lapset ry, Vanhustyön keskusliitto ja Vammaisfoorumi.

– Haluamme nostaa esiin asioita, joita kehityksessä tulisi huomioida, iltaa isännöivä ja aloituspuheenvuoron pitävä kansanedustaja Antero Laukkanen kertoo.

Digisyrjäytyminen haastaa palveluitten saatavuutta-seminaari pidetään eduskunnan Kansalaisinfossa 19.9.2017 klo 18-20, osoitteessa Arkadiankatu 3, Helsinki.

Tilaisuuden järjestää Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä.

Ylös