Marja-Leena Kemppainen Osuuskauppa Arinan edustajistoon Oulun äänikuningattarena

30.4.2018 klo 14:41 Kotimaa Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien oululainen kaupunginvaltuutettu, kunnallisneuvos Marja-Leena Kemppainen nousi Osuuskauppa Arinan vaaleissa edustajistoon oman alueensa äänikuningattarena.

Kunnallisneuvos ja Kristillisdemokraattien pitkäaikainen aktiivi, entinen kansanedustaja ja nykyinen Oulun kaupunginvaltuutettu Marja-Leena Kemppainen nousi Osuuskauppa Arinan edustajiston vaaleissa ääniharavaksi omalla alueellaan, johon kuuluvat Oulu, Ii, Muhos, Utajärvi ja Vaala.

Kemppainen sai peräti 621 ääntä.

– Todella huikea määrä, ääniharava Kemppainen iloitsee.

Olen iloinen äänimäärästä kokonaisuudessaan. – Osuuskauppa Arinan vaalien oululainen ääniharava Marja-Leena Kemppainen

– Arinan vaalit olivat listavaalit. Meillä täällä Oulun seudulla oli neljä ehdokasta, joista kaksi tuli valituksi. Lisäkseni edustajistoon nousi sitoutumattomana ehdokkaana seurakuntapastori Juha Vähäkangas.

Varalle pääsivät Anna-Kaisa Pelto ja Hilkka Nivukoski.

– Molemmat saivat ensikertalaisina hyvät äänimäärät.

Äänestysalueella 3 (Hailuoto, Kempele, Liminka, Lumijoki ja Tyrnävä) varalle tulivat Ritva Huusko, joka oli Tyrnävän ääniharava, sekä Leena Askeli ja Kai Similä.

– Olen iloinen äänimäärästä kokonaisuudessaan, Kemppainen sanoo.

 

Osuuskauppa Arina

Osuuskauppa Arina on Pohjois-Suomen alueella toimiva S-ryhmän alueosuuskauppa, joka on perustettu vuonna 1917. Sillä on noin 160 000 omistajaa, noin 68,5 % alueen kotitalouksista.
Ylös