KD Häme asetti ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaansa-tavoitteena kaksi edustajapaikkaa

9.8.2018 klo 14:17 Politiikka Samuli Rissanen

– Politiikan myrskyisät vuodet ovat korostaneet KD:n vakautta sekä rakentavaa, yhteistyötä vahvistavaa henkeä. Parin vaalikauden jälkeen kahden paikan tavoittelulle on taas perusteita Hämeessä, arvioi piirin puheenjohtaja Sonja Falk.

Hämeen Kristillisdemokraattien piirihallitus nimesi eilen ensimmäiset ehdokkaat eduskuntavaaleihin.

Parin vaalikauden jälkeen kahden paikan tavoittelulle on taas perusteita Hämeessä

Nimetyt ehdokkaat ovat palvelupäällikkö Niina Aitola Hattulasta, lapsi- ja perhepolitiikan erityisasiantuntija, piirin puheenjohtaja Sonja Falk Lahdesta, hallintopäällikkö Ismo Portin Riihimäeltä ja kansanedustaja, lääkäri Päivi Räsänen Riihimäeltä.

Kaikkiaan ehdokkaita nimetään täysi 14 ehdokkaan lista.

Piirin puheenjohtaja Sonja Falk pitää KD:n asetelmia tuleviin eduskuntavaaleihin hyvinä. Hämeessä kristillisdemokraateilla on vahva peruskannatus ja lisäksi valtakunnallinen kannatus on ollut nousujohteista.

– Politiikan myrskyisät vuodet ovat korostaneet KD:n vakautta sekä rakentavaa, yhteistyötä vahvistavaa henkeä. Parin vaalikauden jälkeen kahden paikan tavoittelulle on taas perusteita Hämeessä, Falk arvioi.

KD Hämeen ensimmäiset ehdokkaat:

Palvelupäällikkö Niina Aitola Hattulasta.

Perhepolitiikan erityisasiantuntija ja KD Hämeen piirin puheenjohtaja Sonja Falk, Lahti.

Hallintopäällikkö Ismo Portin, Riihimäki

Kansanedustaja Päivi Räsänen, Riihimäki.

Ylös