Espoon kristillisdemokraatit starttasivat eduskuntavaaliin – Kansanedustaja, sosiaalineuvos Antero Laukkanen mukana hakemassa jatkokautta

4.9.2018 klo 09:20 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien kansanedustaja, sosiaalineuvos Antero Laukkanen hakee jatkokautta. Kolmen ensimmäisen nimetyn ehdokkaan joukossa on Laukkasen ohella kaupunginvaltuutettu, erikoislääkäri Kaarina Järvenpää ja aineenopettaja Hannu Laaksonen.

Espoon kristillisdemokraatit starttasi eduskuntavaaleihin Kaisankodissa eilen ja esittää Uudenmaan piirihallitukselle nimettäväksi kolme ensimmäistä ehdokastaan.

Joukossa on kristillisdemokraattien kansanedustaja, sosiaalineuvos Antero Laukkanen, joka tavoittelee jatkokautta eduskunnassa. Laukkasen ohella ensimmäisinä nimetyiksi tulivat yleislääketieteen erikoislääkäri Kaarina Järvenpää ja yläasteen aineenopettaja Hannu Laaksonen.

Piiri asettaa eduskuntavaaleihin yhteensä 36 ehdokasta, joista Espoon osuus on 8-10 ehdokasta.

Kristillisdemokraattien Espoon osaston puheenjohtaja Kristiina Drotár esitteli tilaisuudessa vaalien aikataulua, puolueen kärkiteemoja ja 1,65 miljoonan asukkaan metropolialueen erityisiä aiheita, kuten liikenne- ja asuntopolitiikkaa ja maahanmuuttoa.

Kristillisdemokraattien Uudenmaan piirin on määrä kokoontua seuraavan kerran ensi viikolla. Piiri asettaa eduskuntavaaleihin yhteensä 36 ehdokasta, joista Espoon osuus on 8-10 ehdokasta.

 

Kuvatekstiä muutettu klo 13.20; Hannu Laaksonen kuvassa äärimmäisenä oikealla.

 

Ylös