Kristillisdemokraattien Kymen piiri nimesi ehdokkaita – tavoitteena jälleen kansanedustaja Kaakkois-Suomesta

26.9.2018 klo 22:26 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien Kymen piiri nimesi seitsemän eduskuntavaaliehdokasta. Kaakkois-Suomen vaalipiirissä ei ole tällä kaudella KD-kansanedustajaa, joten tavoite on selvä: KD haluaa jälleen eduskuntaan.

Kristillisdemokraattien Kymen piiri nimesi seitsemän ehdokasta eduskuntavaaleihin.

Esko Almgren ja Mikko Almgren Kotkasta. Esko Almgren on Kristillisdemokraattien kunniapuheenjohtaja, entinen kansanedustaja sekä 50 vuoden kaupunginvaltuustouran tehnyt konkaripoliitikko. Mikko Almgren on ehdolla eduskuntaan kevään 2019 vaaleissa. (Kuva Mikko Rekimies)

Eduskuntavaaliehdokkaiksi nimettiin Kotkasta sairaanhoitaja, kaupunginvaltuutettu Mikko Almgren ja rehtori, kaupunginhallituksen jäsen Maaret Lommi sekä Lappeenrannasta lääkäri, kaupunginvaltuutettu Juha Rantalainen, palveluneuvoja Tarja Turunen ja musiikin lehtori, varavaltuutettu Antti Taipale sekä Kouvolasta veturinkuljettaja, kaupunginvaltuutettu Vesa Vainio ja sairaanhoitaja, tiiminvetäjä Ansela Villikka.

– Tavoitteemme on selvä. Kristillisdemokraatit haluaa jälleen oman kansanedustajan Kaakkois-Suomen vaalipiiristä, sanoo KD Kymen piirin puheenjohtaja Vesa Vainio.

Kristillisdemokraatit tavoittelee Kaakkois-Suomen vaalipiiristä kansanedustajan paikkaa omalla, täydellä ehdokaslistalla.

Jo aiemmin KD:n Etelä-Savon piiri on nimennyt ehdokkaiksi lähihoitaja Liisa Ahosen Mikkelistä, lähetyssihteeri Aila Asikaisen Juvalta, suojelubiologi Jouni Koskelan Savonlinnasta sekä fysioterapeutti Päivi Kovasen Pieksämäeltä.

Kristillisdemokraatit tavoittelee Kaakkois-Suomen vaalipiiristä kansanedustajan paikkaa omalla, täydellä ehdokaslistalla.

Vaalipiirin ehdokaslistalle mahtuu vielä kuusi ehdokasta. Heidät nimetään loppuvuoden aikana.

 

 

Ylös