Päivi Räsänen käynnisti vaalikampanjansa hyisestä avannosta: ”Haluan pitää sanomani tiiviinä”

21.2.2019 klo 14:16 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien konkarikansanedustaja ja entinen sisäministeri Päivi Räsänen käynnisti eduskuntavaalistarttinsa avannosta. – Haluan pitää sanomani tiiviinä, hän kertoo reilun minuutin mittaisella videollaan.

Kristillisdemokraattien Hämeen piirin kansanedustaja ja entinen sisäministeri Päivi Räsänen päätti tällä käynnistää eduskuntavaalikampanjansa avannosta, josta konkariedustaja pitää lyhyen, noin minuutin mittaisen ehdokasesittelynsä.

Murtomaahiihtoa ja talviuintia aktiivisesti harrastava Räsänen valitsi vaalikampanjan lähtöpaikaksi avannon, koska ”haluaa pitää sanottavansa tiiviinä.”

– Haluan rakentaa yhteiskuntaa kestävien arvojen, lähimmäisenrakkauden, ihmisarvon kunnioittaminen, heikoista huolehtimisen, työn ja yrittämisen, rehellisyyden ja ahkeruuden varaan

– Haluan rakentaa yhteiskuntaa kestävien arvojen, lähimmäisenrakkauden, ihmisarvon kunnioittaminen, heikoista huolehtimisen, työn ja yrittämisen, rehellisyyden ja ahkeruuden varaan.

– Olen ehdolla Hämeen vaalipiirissä ja vaalinumeroni ilmoitan myöhemmin, Räsänen kertoo.

Vaalisloganina hänellä on ”Arvot, joihin voit luottaa.”

Räsäsen vaalivideon voit katsoa TÄÄLTÄ.

Päivi Räsänen

Räsänen on 59-vuotias lääketieteen lisensiaatti ja kansanedustaja Riihimäeltä.

Kansanedustajana vuodesta -95 lähtien, vuosina 2011-2015 toimi sisäministerinä ja vuosina 2004-2015 kristillisdemokraattisen puolueen puheenjohtajana.

Riihimäen kaupunginvaltuutettu ja Riihimäen kirkkovaltuutettu.

Naimisissa, viisi lasta sekä viisi lastenlasta.

www.paivirasanen.fi, www.facebook.com/paivi.rasanen.71, www.twitter.com/PaiviRasanen

Ylös