Päivi Räsänen ja Hämeen ehdokkaat ahkerina lauantaina

2.3.2019 klo 17:55 Politiikka Kristiina Kunnas

Kansanedustaja Päivi Räsänen puhui lauantaina Heinolassa KD:n torikahvila-tapahtumassa. Räsänen kampanjoi yhdessä Hämeen kristillisdemokraattiehdokkaiden kanssa myös Hollolassa.

Kansanedustaja ja eduskuntavaaliehdokas Päivi Räsänen kampanjoi jo ahkerasti. Hän oli lauantaina ensin Hollolassa muiden KD-eduskuntavaaliehdokkaiden kanssa, ja myöhemmin iltapäivällä Heinolassa.

Hollolassa Räsäsen kanssa kampanjoivat Nina Aitola Hattulasta, Lahden Sonja Falk, Riihimäen valtuustokollega Ismo Portin ja Hollolan Eila Virtanen. Heinolassa Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokkaita ovat Kauko Kekkonen, Elina-Maarit Kinnunen sekä Jouko Vuorenniemi. Räsänen puhui torikahvila-tilaisuudessa.

– Kotihoidontuki tarjoaa perheille valinnanvapauden, jota ei pidä kaventaa eikä perhevapaita rajoittaa pakkokiintiöillä äidin ja isän kesken, Räsänen muistutti.

Osa eduskuntavaaliehdokkaista pyrkii järjestämään työnsä niin, että kampanjaan jäisi vapaata aikaa. Muut tekevät kampanjan töittensä ohella.

– Päätökset pikkulapsen hoitopaikasta on saatava tehdä keittiöpöydän äärellä, kokenut kansanedustaja ja viiden aikuisen lapsen lääkäri-äiti vaati.

Räsäsen mielestä kotihoidontuen leikkaus olisi perhepoliittisesti väärä viesti lapsiperheille.

Kansanedustajien istuntokausi jatkuu maaliskuun puoliväliin saakka. Sen jälkeen jää vaalikampanjaan muutaman viikon aika. Osa eduskuntavaaliehdokkaista pyrkii järjestämään työnsä niin, että kampanjaan jäisi vapaata aikaa. Muut tekevät kampanjan töittensä ohella.

 

Juttua korjattu 9.3. Lisätty Heinolan eduskuntavaaliehdokkaan Elina-Maarit Kinnusen nimi.

 

Ylös