Ulla Lehtikangas kampanjoi keskustan vahvalla alueella Ylivieskassa

10.3.2019 klo 12:54 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokas 2019

Ulla Lehtikangas viilettää autoineen Ylivieskan alueen kaduilla ja teillä. – Numero vielä puuttuu, Oulun vaalipiirin kansanedustajaehdokas muistuttaa. Onneksi vaalinumerot tulevat jo ensi viikolla.

– Autoni on ollut teipattuna jo reilut pari viikkoa ja viilettänyt Ylivieskan alueella, kertoo kaupunginvaltuutettu Ulla Lehtikangas.

– Kovasti se on herättänyt huomiota, jotkut ovat jopa kehuneet rohkeaa toimintaa ja toivottaneet onnea. Se pitää näillä lakeuksilla aina ottaa ilolla vastaan, sillä tämä on vahvaa keskustalaista aluetta.

Ullan vaalistartti 23. helmikuuta keräsi mukavasti väkeä Kulttuurikeskus Akustiikkaan.

Ulla Lehtikangas Yrittäjien paneelissa.

– Tunnelma oli lämmin ja saimme keskustella yhdessä todella tärkeistä asioista, Lehtikangas kertoo.

Yrittäjien vaalipaneelissa Lehtikangas toi esille Kristillisdemokraattien kannustava perusturva -mallia.

Tavoittelen sitä, että yhdenvertaisesti panostetaan sekä ennaltaehkäisevään toimintaan, hoitoon että kuntoutukseen. Haluan, että paljon terveydenhuoltopalveluja tarvitsevien ja käyttävien hoito- ja oheiskuluja pienennetään. – Ulla Lehikangas, Ylivieska, Oulun vaalipiirin KD-ehdokas

Tärkeimpänä vaaliteemanaan Ulla Lehtikankaalla on ikäihmisten, pitkäaikaissairaiden, vammaisten, syrjäytyneiden, nuorten sekä perheiden kokonaisvaltaisen arjessa selviytymisen tukeminen.

– Tavoittelen sitä, että yhdenvertaisesti panostetaan sekä ennaltaehkäisevään toimintaan, hoitoon että kuntoutukseen. Haluan, että paljon terveydenhuoltopalveluja tarvitsevien ja käyttävien hoito- ja oheiskuluja pienennetään.

– Haluan olla turvaamassa kolmannen sektorin toiminnan edellytykset.

Aluepolitiikassa Ulla Lehtikangas tavoittelee sitä, että koko Suomi pysyy asuttuna.

– Pohjois-Pohjanmaan elinvoimaisuuden, koulutuspaikkojen, liikenneyhteyksien sekä palveluiden säilyttäminen ja kehittäminen ovat listallani korkealla.

Lehtikankaan slogan on teipattuna hänen vaaliautoonsakin.

– Hyvää huomenta tarkoittaa sitä, että hyvän huomenen pitäisi olla turvattu kaikille riippumatta siitä, onko ihminen vanhus, sairas, vammainen tai muuten haastavassa elämäntilanteessa.

Ulla Lehtikangas

• 56-vuotias
• asuu Ylivieskassa
• naimisissa, kaksi lasta, yksi lapsenlapsi
• luottamushenkilö, kokemuskouluttaja/luennoitsija, tukihenkilö, rikos- ja riita-asioiden sovittelija
• Ylivieskan kaupunginvaltuutettu, valtuustoryhmän puheenjohtaja, tarkastuslautakunnan, liikuntalautakunnan ja sote-neuvottelukunnan jäsen
• KD:n puoluevaltuuston jäsen
• Suomen Reumaliiton valtuuston 1. varapuheenjohtaja sekä yhdenvertaisuus ja tasa-arvotyöryhmän jäsen, Rokuan Terveys- ja Kuntouttamissäätiön hallintoneuvoston jäsen
• toiminut aiemmin Ylivieskan kaupungin vammaisneuvoston puheenjohtajana sekä Kalajokilaakson Reumayhdistyksen puheenjohtajana
www.lehtikangas.me
FB: ulla.lehtikangas.kd

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälä ja Kristillisdemokraattien eduskuntavaaliehdokas Ulla Lehtikangas yrittäjäpaneelissa.

 

Huom. Juttuun korjattu 11.3. klo 9.40 Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtajan Mervi Järkkälän nimi ja titteli oikeaan muotoon.

 

 

 

Ylös