Ideapark keräsi Pirkanmaan Kristillisdemokraattien iskujoukon

11.3.2019 klo 10:15 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien Pirkanmaan eduskuntavaaliehdokkaat olivat vahvalla porukalla Lempäälän Ideaparkin politiikkaviikonlopussa.

Politikka ja eduskuntavaaliehdokkaat valtasivat Ideaparkin menneenä viikonloppuna. Lempäälän kauppakeskus täyttyi asiakkaista ja ehdokkaista.

Kristillisdemokraattien ehdokkaita porukkakuvassa: Sirpa Pursiainen, Pentti Hietanen, Sari Tanus, Pekka Matilainen, Riitta Kuismanen, Piia Nurmela ja Anne Huhtala.

– Meitä oli huippuporukka ja haastatteluihinkin päästiin, iloitsee Kristillisdemokraattien Pirkanmaan puheenjohtaja Sirpa Pursiainen – ehdokas luonnollisesti itsekin.

Kangasalan tenoritähdeltä Pentti Hietaselta kuultiin laulua ja vahva sanoma: – Tee toiselle niin kuin tahtoisit itsellesi tehtävän, ja hyväksy toinen sellaisena kuin hän on itsesi sellaisena kuin olet.

Tee toiselle niin kuin tahtoisit itsellesi tehtävän. – Pentti Hietanen, laulaja ja eduskuntavaaliehdokas

Kristillisdemokraattien ehdokasjoukko oli näyttävä, kattava ja edustava.

– Saatiin kannustusta ja hyvää palautetta, kertoo Valkeakosken ehdokas Riitta Haapala, Pirkanmaan KD:n toiminnanjohtaja.

Pirkanmaan Kristillisdemokraattien isoja poikia: ViaDian toiminnanjohtaja Pekka Matilainen ja laulaja Pentti Hietanen. Pekka Matilainen työskentelee Tampereella, mutta asuu Kangasalla kuten Hietanenkin.

Pirkanmaan Kristillisdemokraatit hakee kahta kansanedustajan paikkaa. Tällä hetkellä istuva kansanedustaja on Tampereen kaupunginvaltuutettu, erikoislääkäri Sari Tanus, joka on urakoinut sote-valiokunnan varajäsenenä.

Tekemisen meininki ja tunnelmat ovat tässä porukassa hyvät. Pentti Hietasen (takana vas.) vieressä toiminnanjohtaja Riitta Haapala, joka soitti Hietaselle ja pyysi tätä ehdokkaaksi. Kun vielä Sarit Essayah ja Tanus soittivat, oli Hietanen valmis viime hetken ehdokkaaksi. Takarivissä Ylöjärven Jouni Kaasalainen, eturivissä Sirpa Pursiainen ja Sari Tanus Tampereelta, Piia Nurmela Lempäälästä ja Riitta Kuismanen Pirkkalasta.

Kristillisdemokraattien ehdokkaat Petri Kulju Sastamalasta ja Sari Tanus Tampereelta kannustavat lukiolaista iskulauseella ”En pudota lukiolaisia kehityksen kelkasta”.

Ylös