KD:n järjestöpäällikkö Mikko Rekimies ennakkoäänestyksen alla – ”Keski-Suomen aluegallup oli iloinen uutinen KD:lle”

2.4.2019 klo 14:55 Uutiset Kristiina Kunnas

Järjestöpäällikkö Mikko Rekimies rohkaisee kaikkia vaaliuurnille, kun ennakkoäänestys alkaa huomenna keskiviikkona 3. huhtikuuta. – Uskon vaalivoittoon ja isompaan  kansanedustajajoukkoon Kristillisdemokraateille. Mutta kaikkien on äänestettävä, hän kannustaa.

Mikko Rekimiehellä on ollut erittäin kiinnostava kevättalvi, sillä puolueen järjestöpäällikölle vaalien alusaika on tietenkin kaikkein hektisintä. Nyt vielä kävi niin, että puoluesihteeri Asmo Maanselkä sairastui vuodenvaihteessa ja joutui sairauslomalle, ja hänen työnsä jaettiin useiden viikkojen ajaksi puoluetoimiston muiden työntekijöiden kesken.

– Tämä on ollut mielenkiintoinen vaihe kahdessa pestissä, mutta ilo on ollut seurata, miten paljon kaikkialla tapahtuu.

Erityisen iloinen Rekimies on siitä, että Keski-Suomen juuri tullut aluegallup näyttää KD:n kannatukseksi 6,6%, ja se merkitsisi kansanedustajan paikkaa myös Keski-Suomesta.

– Mahtava meno on joka puolella ehdokkailla, piirijärjestöillä ja osastoilla. Pyyteettömästi tehdään kampanjaa eri puolilla. Kristillisdemokraateilla on hyvät mahdollisuudet mennä kaikkien aikojen vaalivoittoon, Mikko Rekimies uskoo.

– Yhteinen työ, mielipidekirjoitukset ja näkyvyys ovat avainasioita. Ehdokasasettelu on kaikissa vaaleissa kaikkein tärkein asia, että saadaan jokaiseen vaalipiiriin paras mahdollinen ehdokasjoukko. Tästä on kiitettävä sekä piirijärjestöjä että puolueen puheenjohtajaa. Sari  Essayah teki aivan väsymättä töitä ehdokkaita hankkiessaan, Rekimies toteaa.

Erityisen iloinen Rekimies on siitä, että Keski-Suomen juuri tullut aluegallup näyttää KD:n kannatukseksi 6,6%, ja se merkitsisi kansanedustajan paikkaa myös Keski-Suomesta.

– Teemme hartiavoimin vaalityötä niin Keski-Suomessa, Kaakkois-Suomessa kuin Varsinais-Suomessakin. Toiveet ovat korkealla, että näissäkin vaalipiireissä saavuttaisimme kansanedustajan paikan, Rekimies pohtii.

 

Ennakkoäänestys kotimaassa: 3.–9. huhtikuuta.

Varsinainen vaalipäivä: su 14. huhtikuuta.

Katso kaikki KD-ehdokkaat kd.fi tai täältä

Mikko Rekimies KD-Kompassi -ohjelmassa Ismo Portinin haastattelussa, jälkikuuntele täältä

 

Ylös