Essayah ja KD-ehdokkaat kierroksella Pohjois-Karjalassa

5.4.2019 klo 09:48 Politiikka Kristiina Kunnas

Lettujono Rääkkylässä aurinkoisena torstaiaamuna Kristillisdemokraattien ja Sari Essayah’n Pohjois-Karjalan kierroksella. (Kuva Timo Simola)

Savo-Karjalan ehdokkaat ovat Pohjois-Karjalan turneella puheenjohtaja Sari Essayah’n kanssa. Kiertue vie läpi koko maakunnan.

Rääkkylän torin lettutarjoilu keräsi jonoksi asti väkeä, kun puheenjohtaja Sari Essayah ja muut Savo-Karjalan Kristillisdemokraattien ehdokkaat päivystivät aurinkoisessa säässä torstaina aamupäivällä.

Kierros alkoi keskiviikkona Outokummusta ja jatku Polvijärven kautta Juukaan.

Torstaina Essayah ja ehdokkaat olivat Rääkkylän jälkeen Kesälahdella, Kiteellä ja Tohmajärvellä.

Perjantaina Essayah ja ehdokkaat ovat Nurmeksessa 9.30–10.30, Ylämyllyn Kauppakeskus Myllärissä 12–13, Kontiolahdessa 13.30–14.30 ja Joensuun kävelykadulla 15.30–16.30.

Perjantaiaamuna Essayah’n ja ehdokkaiden kierros alkaa Henkan vaalituvalta Nurmeksesta. Nurmeksen ehdokkaalla Henry Määtällä on oma tupa, jossa tapaaminen on klo 9.30–10.30.

Ylämyllyllä on Kotiseutu Uutisten vaalitapahtuma Kauppakeskus Myllärissä, siellä Essayah ja ehdokkaat ovat klo 12–13.

Kontiolahden Lähteellä tavataan kansalaisia klo 13.30–14.30 ja iltapäivä päättyy Joensuun kävelykadulla klo 15.30–16.30.

Essayah sai valtaisan äänimäärän vaaleissa 2015, kun oli palannut Suomeen europarlamentaarikon kauden jälkeen ja pyrki eduskuntaan uudessa Savo-Karjalan vaalipiirissä. Nyt Kristillisdemokraattien tavoite on saada kaksi kansanedustajaa Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan yhteisestä vaalipiiristä.

 

Lettu on haluttu vaalitarjottava – tässä taidonnäyte Rääkkylästä. (Kuva Timo Simola)

Jasmin Pyöriäinen on ehdolla sekä eduskunta- että eurovaaleissa. (Kuva Timo Simola)

Liperin kunnanvaltuutettu ja eduskuntavaaliehdokas Satu Melkko on sote-ammattilainen. (Kuva Timo Simola)

Missä Anne ”Kikkis” Mikkola, siellä myös iloinen nauru. (Kuva Timo Simola)

Ylös