Helsingin Narinkkatorilla lohikeittoa iltapäiväkolmesta ja Sari Essayah neljältä

8.4.2019 klo 08:18 Politiikka Kristiina Kunnas

Vaalitentit tuovat puheenjohtaja Sari Essayah’n viimeisen kampanjaviikon alkaessa pääkaupunkiin, joten häntä pääsee tapaamaan Etelä-Suomen kampanjoissa. Maanantaina Essayah on Helsingin Narinkkatorilla klo 16–17, ja Kristillisdemokraatit tarjoaa lohikeittoa iltapäiväkolmesta lähtien.

Eduskuntavaalikampanjan viimeinen viikko alkaa maanantaina. Ennakkoäänestys jatkuu tiistaihin, ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 14. huhtikuuta.

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah on kampanjoinut omassa vaalipiirissään Savo-Karjalassa, mutta kiertänyt tukemassa muidenkin piirien kristillisdemokraattiehdokkaiden kiertueita.

Ennakkoäänestys jatkuu tiistaihin, ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 14. huhtikuuta.

Nyt viimeisen viikon vaalitentit tuovat Essayah’n taas pääkaupunkiin, joten hänet päästään näkemään myös Etelä-Suomessa.

Heti tänään maanantaina Essayah on nähtävissä Helsingin Narinkkatorilla, jossa Kristillisdemokraateilla on vaalimökki. KD tarjoaa lohikeittoa alkaen klo 15, ja Essayah on paikalla klo 16–17.

KD Nuorten puheenjohtaja Aleksi Sarasmaa on ehdolla eduskuntaan Helsingistä. Nellimaria Sarasma kampanjoi aviomiehen vaaliliivi päällään perjantaina Narinkkatorilla, jossa vaalimökki on lauantaihin saakka. (Kuva Mikko Rekimies)

Narinkkatori Helsingin ydinkeskustassa on vaalitori. Järjestöpäällikkö Mikko Rekimies on ehdolla Helsingissä. Nellimaria Sarasma kampanjoi niin ikään Helsingissä ehdolla olevan miehensä, KD Nuorten puheenjohtajan tukena.

Ylös