Kakkukahvit ja Sari Essayah Narinkkatorilla Helsingissä keskiviikkona iltapäivällä

10.4.2019 klo 11:03 Politiikka Kristiina Kunnas

Kampin Narinkkatori Helsingin ydinkeskustassa jatkaa vaalitorina lauantaihin saakka. Kristillisdemokraatit tarjoaa keskiviikkona klo 16 alkaen kakkukahvit – sekä Sari Essayah’n vierailun.

– Kun kerran vaalikeskustelut toivat minut pääkaupunkiin tämän viikon aluksi, niin on ollut mahtava mahdollisuus tukea Etelä-Suomen kristillisdemokraattien kampanjoita, puheenjohtaja Sari Essayah sanoo tyytyväisenä.

On ollut mahtava mahdollisuus tällä viikolla tukea Etelä-Suomen kristillisdemokraattien kampanjoita. – Sari Essayah

Essayah vierailee tällä viikolla ainakin Helsingissä, Vantaalla, Riihimäellä Päivi Räsäsen kampanjassa sekä Tampereen Keskustorin vaalimökillä torstaina.

Keskiviikkona eduskunnassa pidetään juhlalliset päättäjäiset. Juhlajumalanpalvelus on Helsingin Tuomiokirkossa puoliltapäivin ja klo 13.30 Eduskuntatalossa alkaa valtiopäivien päättäjäinen, jossa puhemies Paula Risikko ja tasavallan presidentti Sauli Niinistö pitävät päätöspuheet.

KD Helsingin ja Uudenmaankin kansanedustajaehdokkaita on päivystänyt Kampin Narinkkatorin vaalimökillä joka päivä keskiviikosta 27. maaliskuuta lähtien. Tori on avoinna lauantaihin 13. huhtikuuta saakka.

Kristillisdemokraattien Helsingin piirin puheenjohtaja Tuulikki Tepora kertoo, että KD:n vaaliteemat perheystävällinen Suomi ja ikäihmisten hyvä hoito ovat saavuttaneet vastakaikua kohtaamisissa.

– Omissa tapaamisissani keskiöön ovat nousseet koulutusasiat ja se, miten syrjäytyneille nuorille saataisiin paikka yhteiskuntaan.

Kokeneena opettajana Tepora kantaa huolta nuorista.

– Kunpa saisimme oppisopimus-koulutuksen kehitettyä yritysten kanssa niin, että syrjäytyneet voisivat löytää oman paikkansa. Opinnothan ovat heillä monilla jääneet jostakin syystä kesken. Saksassa on saatu hyviä tuloksia juuri tällaisesta oppisopimus-mallista.

– Kristillisdemokraattien ajama hyvä hoiva vanhuksille on ollut keskusteluissa. Moni pienten eläkkeiden kanssa kipuileva toivoo eläkkeiden korottamista, jotta pystyisi ostamaan sekä lääkkeet että ruuan, Tepora kertoo.

– Sanan- ja uskonnonvapaus on puhuttanut tässä vaalikampanjassa paljon. Moni pelkää islamin vahvistumista ja vaatii, että Suomessa pitää saada säilyttää Suvivirsi ja Enkeli taivaan, vaikka tulisikin maahanmuuttajia. Tämähän on Kristillisdemokraattien tahtotila, Tepora jatkaa.

Vaalien ennakkoäänestys loppui eilen tiistaina 9. huhtikuuta. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 14. huhtikuuta.

 

Kristillisdemokraattien kakkukahvit Narinkkatorilla 10. huhtikuuta alkaen klo 16, Sari Essayan klo 16–17

Puolueen puheenjohtaja Sari Essayah on mukana Narinkkatorilla vaalimökillä ke 10.4. klo 16 – 17.  Klo 16 alkaen tarjolla kakkukahvit.

MTV3:n talouden ja politiikan toimituksen esimies Jussi Kärki pysähtyi tervehtimään Sari Essayah’a Narinkkatorilla maanantain takatalvisessa räntäsateessa.

Viime viikolla aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja hemmotteli kampanjan tekijöitä. Maanantaina takatalvi saapui myös pääkaupunkiin. Mutta helsinkiläiset ehdokkaat eivät vähästä säikähdä! Helsingin piirin puheenjohtaja Tuulikki Tepora ja Mauri Venemies Narinkkatorilla. (Kuva Tiina Hyttinen)

Ylös