Tampereen Keskustorilla Kristillisdemokraattien vaalimökki päivystää koko viikon – Essayah vierailee torstaina

9.4.2019 klo 22:36 Politiikka Kristiina Kunnas

Pirkanmaan Kristillisdemokraatit tavoittelee kahta kansanedustajan paikkaa ja tekee hartiavoimin kampanjatyötä. Myös Tampereen Keskustorilla päivystetään vaalimökissä vielä koko vaalinalusviikko. Sari Essayah saapuu vierailulle torstaina.

Tampereen Keskustorin Kristillisdemokraattien vaalimökki avattiin 2. huhtikuuta ja siellä päivystetään ahkerasti joka päivä klo 10–18 aina lauantaihin 13. huhtikuuta saakka.

– Kristillisdemokraatit ovat tekemässä kautta aikojen kovinta kampanjaa Pirkanmaalla, kiittelee piirin puheenjohtaja ja tamperelainen ehdokas Sirpa Pursiainen.

– Myös muut puolueet ovat antaneet palautetta isosta näkyvyydestä ja hyvästä kampanjasta. Kansalaiset ovat kehuneet puolueen ja ehdokkaiden asiantuntemusta ja puolueen puheenjohtajaa Sari Essayah’a arvostetaan laajasti, Pursiainen kertoo

Pursiainen on ylpeä Pirkanmaan kristillisdemokraattisista ehdokkaista.

– Kansa kaipaa politiikkaa, jossa heikoimmista huolehditaan ja jossa työnteko kannattaa. Näille kristillisille arvoille tämä yhteiskunta on rakennettu, hienoa on ollut tehdä vaalityötä, Pursiainen toteaa.

Pursiaisen omakin kampanja on näkyvä, sillä hänellä on esimerkiksi 120 tienvarsikylttiä ympäri vaalipiirin ja maakunnan kaikissa kunnissa.

Tänään tiistaina räntää ja luntakin roimi Keskustorin päälle, mutta ehdokkaat eivät lannistuneet.

– Monet ovat pettyneitä muihin puolueisiin ja pettyneitä niiden lupauksiin, Pursiainen sanoo.

Olen mielelläni kertonut äänestäjille, että nimenomaan Kristillisdemokraatit vaati vuoden 2011 hallitusneuvotteluissa vanhuspalvelulain valmistamista ja 0.7 hoitajamitoitusta. – Sirpa Pursiainen, eduskuntavaaliehdokas ja KD Pirkanmaan puheenjohtaja

– Olen mielelläni kertonut äänestäjille, että nimenomaan Kristillisdemokraatit vaati vuoden 2011 hallitusneuvotteluissa vanhuspalvelulain valmistamista ja 0.7 hoitajamitoitusta. Edelleen vanhustenhoito herättää paljon huolta ja edelleen pitää vaatia vähintään 0.7 hoitajamitoitusta, Pursiainen kertoo.

– Toinen hyvin tärkeä asia on hyvän saattohoidon turvaaminen kaikille suomalaisille, mutta samalla ehdoton ei eutanasialla.

Pirkanmaalainen KD-aktiivi Outi Mäki on päivystänyt vaalimökillä joka päivä. Hän puolustaa saattohoitoa mutta vastustaa kiivaasti eutanasiaa.

– Mitään yhteiskunnallista ongelmaa ei ratkaista ihmisiä tappamalla, Outi Mäki muistuttaa.

Kristillisdemokraattien mökillä Keskustorilla Tampereella ehdokkaat ja Sari Essayah torstaina 11. huhtikuuta

Puheenjohtaja Sari Essayah osallistuu KD:n kampanjointiin  klo 10.15-11.30 KD:n vaalimökillä.
Pirkanmaan KD-ehdokkaista paikalla ovat tamperelaiset ehdokkaat, kansanedustaja Sari Tanus, Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Sirpa Pursiainen, Joni Mutila ja Ari Rannisto, ja lisäksi Riitta Kuismanen Pirkkalasta, Pekka Matilainen Kangasalta, Piia Nurmela Lempäälästä, Kaisu Paloheimo Nokialta ja Kauko Turunen Parkanosta.
Klo 10 – 13 kansanedustajaehdokas Pekka Matilainen paistaa mökin luona muurinpohjalettuja
Tampereella keskustorin KD:n vaalimökki on auki ti 2.4. alkaen joka päivä vaaleihin asti klo 10 – 18.

Parkanon Koko kansan Kauko eli yrittäjä Kauko Turunen Keskustorilla.

 

Piia Nurmela, Sari Tanus ja Sirpa Pursiainen keskusteluissa Keskustorin vaalimökillä. (Kuva Mikko Rekimies)

Ylös