”Olette laittaneet tärkeintä eli aikaanne ja varojanne arvojemme ajamiseen” – puoluesihteeri Asmo Maanselkä kiitti kampanjasta

14.4.2019 klo 21:52 Politiikka Kristiina Kunnas

– Miksi ihmeessä te olette antaneet tärkeintänne, eli aikaanne ja rahaanne – no tietenkin siksi, että meidän kristillisdemokraattien parhaat arvot ovat saaneet teidät toimimaan, kiitti puoluesihteeri Asmo Maanselkä Kristillisdemokraattien vaalivalvojaisissa joukkojaan.

Asmo Maanselkä joutui yllättävältä takamatkalta eduskuntavaalikampanjaan, sillä puoluesihteeri sairastui vakavasti vuoden alussa ja oli kaksi kuukautta sairauslomalla.

– Mutta olette tehneet huikean kampanjan, hän kiitti puolueen vaalivalvojaisiin kerääntynyttä väkeä.

Mutta nyt se jännittäminen alkaa, että pitävätkö kaikki kuusi tällä hetkellä läpi menossa olevaa edustajaamme paikkansa äänien loppuun laskemiseen saakka. – Kristillisdemokraattien puoluesihteeri Asmo Maanselkä

Kaikki jännittivät sydän pamppaillen ennakkoäänien tulosta.

– Minulla on syke katossa, Maanselkä kertoi.

– Odotan kahdeksaa, odotan seitsemää, odotan kuutta kansanedustajaa – ja ainakin sitä, että kaikki viisi nykyistä vaalipiiriä pitäisivät paikkansa.

Kun ennakkoäänet tulivat ja tulos näytti Kristillisdemokraateille 4,3 % äänisaalista, puhkesi väki hurjiin aplodeihin.

– Mutta nyt se jännittäminen alkaa, että pitävätkö kaikki kuusi tällä hetkellä läpi menossa olevaa edustajaamme paikkansa äänien loppuun laskemiseen saakka, Maanselkä totesi.

Ylös