”Paras kampanjani ikinä”, jatkokaudelle valittu Antero Laukkanen kertoo

15.4.2019 klo 09:09 Politiikka Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Antero Laukkanen otti jatkopaikan eduskuntaan Uudeltamaalta. Hän osoitti, että ehdokas voi pärjätä vaaleissa, vaikka ei olisikaan ankarin maahanmuuttokriitikko ja puolustaisi kehitysyhteistyövaroja.

Espoolainen kansanedustaja Antero Laukkasen tavaramerkkejä ovat ehdottomasti seurallisuus, huumori ja leveä hymy. Espoon positiivisimmaksi henkilöksikin valittu sosiaalineuvos on samalla myös päämäärätietoinen poliitikko.

Laukkasella oli selkeät tavoitteet ensimmäiselle kaudelleen ja niistä lähes kaikki eli kristillisten koulujen luvat, rahankeräyslainuudistus ja vähävaraisten ruoka-avun resurssit toteutuivat.

3459 äänellä jatkokaudelle valittu Laukkanen kertoo tehneensä parhaimman kampanjansa koskaan.

3459 äänellä jatkokaudelle valittu Laukkanen kertoo tehneensä parhaimman kampanjansa koskaan.

Hän osoitti, että vuoden 2019 eduskuntavaaleissa voi menestyä, vaikka ei olisikaan ankarin maahamuuttokriitikko ja puolustaisi kehitysyhteistyövarojen nostoa.

Kristillisdemokraattien vaalivalvojaisissa Musiikkitalossa Helsingissä viihtynyt Laukkanen uskoi myös KD:n yllättävän vaaleissa. Kaakkois-Suomessa Laukkasen ennustama yllätys oli toteutua.

Toiselle kaudelleen Laukkanen on asettanut yhtä kunnianhimoiset ja kirkkaat päämäärät kuin ensimmäiselleen.

– Perusturvan ja eläkkeiden tasoa on korotettava ja ylivelkaantuneita autettava. Minulle on edellleen iso asia saada 1990-luvun lamassa velkakuorman saaneille armahdus, hän kertoi KD-Lehdelle.

Ylös