Kristillisdemokraatit kampanjoi Eurooppa-päivässä Kampin Narinkkatorilla Helsingissä

9.5.2019 klo 09:03 Politiikka Kristiina Kunnas

Suomen liput liehuvat Eurooppa-päivän kunniaksi tänään 9. toukokuuta. Isoon tapahtumaan osallistuu tietenkin myös eurovaaleja käyvä Kristillisdemokraatit, ja ehdokkaita sekä muita aktiiveja on koko päivän tavattavissa Narinkkatorin teltalla Helsingin ydinkeskustassa.

Eurooppa-päivän suurtapahtumassa on tarjolla paljon erilaista ohjelmaa ja iloista tekemistä myös koko perheelle.

Kristillisdemokraatit kampanjoi omalla teltallaan koko päivän Narinkkatorilla. KD:n teltalla päivystetään aamuyhdeksästä iltaan klo 20.30 saakka.

Ohjelmaa Narinkkatorin Eurooppa-päivässä on pomppulinnasta poliitikkotapaamisiin.

Päivän avoimen ja ilmaisen tapahtuman järjestävät Eurooppalainen Suomi, Eurooppanuoret, ulkoministeriö, Euroopan parlamentin Suomen-toimisto ja Euroopan komission Suomen-edustusto sekä Yle.

Ohjelmaa Narinkkatorin Eurooppa-päivässä on pomppulinnasta poliitikkotapaamisiin. Narinkkatorin telttakylässä ovat tietenkin kaikki eurovaaleihin osallistuvat puolueet, mutta sen lisäksi tosiaan jopa pomppulinna, hattaraa, kasvo- ja kynsimaalausta, hernesoppaa ja ilmapalloja.

Eurooppa-päivä Narinkkatorilla

Kristillisdemokraatit on mukana teltallaan koko päivän to 9. toukokuuta klo 9 – n. 20.30 Kampin Narinkkatorilla Eurooppa-päivän suurtapahtumassa. Tavattavissa eurovaaliehdokkaita ja muita aktiiveja!

 

Ylös