Helsingin liikenne jakaa mielipiteitä – KD järjestää liikenneaiheisen tilaisuuden torstai-iltapäivänä

24.10.2019 klo 08:33 Politiikka Kristiina Kunnas

KD:n kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling sekä Helsingin kaupungin liikennejärjestelmäyksikön päällikkö Heikki Hälvä alustavat liikenneaiheisessa yleisötilaisuudessa.

Helsingin liikenne jakaa mielipiteitä. Moni muualla asuva ihailee sitä, miten vaivatonta ja helppoa on pääkaupungin julkisen liikenteen käyttäminen. Moni helsinkiläinen haluaisi vähentää yksityisautoilua, ja toivoo muualta tulevien saapuvan muulla kuin autolla.

Moni muualla asuva ihailee sitä, miten vaivatonta ja helppoa on pääkaupungin julkisen liikenteen käyttäminen. Moni helsinkiläinen haluaisi vähentää yksityisautoilua.

Miten Helsingin liikenteestä saataisiin toimiva kaikille?

Tähän kysymykseen pyrkii vastaamaan KD Helsingin liikenneaiheinen yleisötilaisuus. Se pidetään Ensi Linja 1:n juhlasalissa Kalliossa torstaina 24. lokakuuta klo 16.30.

Kristillisdemoraattien kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling sekä Helsingin kaupungin liikennejärjestelmäyksikön yksikönpäällikkö Heikki Hälvä alustavat tilaisuuden aluksi aiheesta. Alustuksia seuraa paneelikeskustelu, jossa puidaan Helsingin liikennettä ja sen tulevaisuutta.

Panelisteina ovat Mika Ebelingin ja Heikki Hälvän lisäksi World Student Capital ry:n puheenjohtaja Anna Lemström, KD Nuorten puheenjohtaja Aleksi Sarasmaa sekä veroasiantuntija, KD puoluevaltuuston jäsen Anneli Louneva. Paneelikeskustelun isäntänä on Kristillisdemokraattien järjestöpäällikkö Mikko Rekimies.

Paneelin jälkeen tarjolla on syötävää ja kahvia sekä mahdollisuus vapaaseen keskusteluun valtuutetun ja muiden osallistujien kanssa.

Helsingin liikenteestä toimiva kaikille

Kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling on tavattavissa KD Helsingin liikenneaiheisessa tilaisuudessa torstaina 24. lokakuuta klo 16.30 Ensi Linja 1:n juhlasalissa
Järjestöpäällikkö Mikko Rekimiehen vetämässä paneelikeskustelussa kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling, liikennejärjestelmäyksikön päällikkö Heikki Hälvä, World Student Capital ry:n puheenjohtaja Anna Lemström, KD Nuorten puheenjohtaja Aleksi Sarasmaa ja KD-puoluevaltuuston jäsen Anneli Louneva.
Ylös