Ari Koski johtamaan Vaasan Kristillisdemokraatteja – 11 ensimmäistä kuntavaaliehdokasta julkistettu

12.12.2020 klo 10:43 Kenttätoiminta Kristiina Kunnas

Ari Koski johtaa Vaasan Kristillisdemokraatteja kohden kuntavaalivoittoa ensi keväänä. Nykyinen puheenjohtaja May-Gret Axell valittiin nyt varapuheenjohtajaksi.

Kristillisdemokraattien Vaasan paikallisosaston vuosikokous valitsi kokouksessaan 10. joulukuuta osaston puheenjohtajaksi 42-vuotiaan hallintotieteiden maisterin Ari Kosken. Hän on  nykyinen KD-varavaltuutettu kaupunginvaltuustossa.

Ari Koski on nykyinen KD-varavaltuutettu Vaasan kaupunginvaltuustossa.

Vaasa Opistolla pidetyssä kokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin nykyinen puheenjohtaja May-Gret Axell. Sihteerinä jatkaa Isa-Maria Söderudd.

Ari Koski kertoo että hän haluaa uudessa roolissaan tukea KD Vaasan hyvää työtä vaasalaisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

– Varapuheenjohtajan May-Gretin ja koko KD-ryhmän kanssa meillä on hyvä yhteistyö ja eteenpäin katsova ote.

– On hyvä lähteä vaalikevääseen ja jatkaa yhteistyötä myös kaupungin muiden toimijoiden kanssa, meidän kaikkien yhteiseksi hyödyksi.

Johtokunnan jäseneksi seuraavalle kalenterivuodelle valitiin Heimo Hokkanen, Pirjo Hokkanen, Mikael Plomp, May-Gret Axell, Tellervo Vallius, Tomi Kaunismäki ja Jarmo Salo.

Vaasan KD vahvisti kokouksessa ensimmäiset 11 kuntavaaliehdokasta.

– Tavoitteenamme on hankkia vähintään 30 ehdokasta. Rohkeasti olemme puhuneet myös 40 ehdokkaasta, sillä pääsisi jo pitkälle, vaasalaiset kertovat.

Vaasan Kristillisdemokraattien ensimmäiset 11 ehdokasta kevään kuntavaaleihin:

Tomi Kaunismäki (nykyinen valtuutettu)
Hannu Kuusisto
Risto Konttas
Jarmo Salo
May-Gret Axell
Mikael Plomp
Heimo Hokkanen (nykyinen valtuutettu)
Tellervo Vallius
Henrik Vähäkangas
Pirjo Hokkanen
Ari Koski
Ylös