– Asukasluku nousuun ja lapsiperheille valinnanvapautta, Hämeenkyrön KD-valtuutettu Anna-Kaisa Immosen tavoitteena on elivoimainen kunta

11.2.2021 klo 14:57 KD toimii Samuli Rissanen

– Hämeenkyrön asukasluku on saatava nousuun, jotta saamme rahoitettua laadukkaat kuntapalvelut kaikenikäisille. Uuden ohitustien myötä toivon saatavan uusia yrityksiä kaavoitetuille tonteille ja näin lisätä kunnan elinvoimaa, Hämeenkyrön KD-valtuutettu Anna-Kaisa Immonen kertoo.

Hämeenkyrön KD-valtuutettu ja osaston puheenjohtaja Anna-Kaisa Immonen kertoo, että kristillisdemokraattien tavoitteena on säilyttää kunnassa kaksi valtuustopaikkaa ja saada runsaasti lautakuntapaikkoja.

– Vanhusten hyvästä hoidosta ja loistavista terveyspalveluistamme on pidettävä kiinni.

Itse hän haluaa edistää lapsiperheiden hyvää elämää Hämeenkyrössä niin, että perheillä on valinnanvapautta lastenhoidon suhteen.

– Vanhusten hyvästä hoidosta ja loistavista terveyspalveluistamme on pidettävä kiinni.

Ratsastuskouluyrittäjä ja opettaja arvioi, että Hämeenkyrön asukasluku on saatava nousuun, jotta laadukkaat kuntapalvelut saadaan rahoitettua  kaikenikäisille. Hän toivoo, että kuntaa halkovan uuden ohitustien myötä saadaan uusia yrityksiä kaavoitetuille tonteille ja näin lisätä kunnan elinvoimaa.

Tällä kertaa Immonen aikoo kampanjoida hiihtoladulla, esimerkiksi hiihtämällä ehdokasliivi päällä.

– Ehkä menemme joukolla tarjoamaan mehua kodan luokse Pirkan hiihdon ladulla. Lisäksi tulee somekampanjointi, lähinnä Facebookissa, hän sanoo.

Anna-Kaisa Immonen

Asuinpaikka: Hämeenkyrö, Osara

ikä: 64

Ammatti tai koulutus: Ratsastuskouluyrittäjä, opettaja

Perhe: Mies ja kolme aikuista lasta

Tärkeimmät luottamustoimet: Hämeenkyrön KD:n pj, kirkkovaltuusto

Harrastus (politiikan ulkopuolella): koirien ulkoiluttaminen, kuorolaulu

Ylös