”Etenkin nuorten huumeidenkäyttö lisääntynyt valtavasti” – mielenterveys- ja päihdepalvelujen huono tilanne huolettaa Sirpa Pursiaista

9.2.2021 klo 11:26 KD toimii Samuli Rissanen

Kristillisdemokraattien tamperelainen vaikuttaja Sirpa Pursiainen pyrkii kaupunginvaltuustoon kehittämää perheystävällistä Tamperetta.

Erityisenä huolenaiheena hänellä on mielenterveys- ja päihdepalveluiden huono tilanne.

Toimitusjohtaja, kirjalija ja yhteiskuntatieteiden maisteri Sirpa Pursiainen kertoo seuranneensa huolestuneena mielenterveys- ja päihdepalveluiden huonoa tilannetta kotikaupungissaan.

– Etenkin nuorten huumeiden käyttö on kasvanut valtavasti, hän sanoo.

– On tärkeää huolehtia paikallisten yrittäjien mahdollisuuksista kilpailutusprosessissa

Tampereen kaupunginhallituksen varajäsenenä ja Pirkanmaan soteyhteistyöryhmän jäsenä vaikuttava Pursiainen haluaa kehittää perheystävällistä kuntaa, jossa saadaan mielenterveys- ja päihdepalveluihin satsauksia sekä varmistetaan senioreiden osallisuus.

Ne on tulevan valtuustokauden tärkeitä tavoitteita.

– Lisäksi tärkeää on saada tarvehankinta ja sisäilmaprosessi toimivaksi ja korjauksiin riittävä budjetti sekä huolehtia paikallisen yrittäjyyden mahdollisuuksista kilpailutusprosessissa sekä tukea virkistysalueiden säilymistä ja kehittymistä, hän listaa.

Tällä kertaa Purisiainenkin aikoo kampanjoida nimenomaan sosiaalisen median kautta, lehtimainoksilla ja mielipidekirjoituksilla.

– Sekä hoitamalla työt ja luottamustoimet hyvin, hän sanoo.

Sirpa Pursiainen

– Asuu Tampereen Teiskossa

– 41-vuotias toimitusjohtaja (Hyvänolon Elämänpuu Oy), kirjailija ja YTM

– Naimisissa, kissat Nipsu ja Sulo

– Tärkeimmät luottamustoimet: Tampereen kaupunginhallituksen varajäsen, Pirkanmaan soteyhteistyöryhmän jäsen, Tampereen kaupunginhallituksen edustaja sivistys- ja kulttuurilautakunnassa, varavaltuutettu, Yhteisen seurakuntaneuvoston jäsen.

– Harrastuksena luontokuvaus (etenkin revontulet), hiihto ja öljyvärimaalaus

Ylös