– Kansalaisyhteiskunta ja kaupunkilaiset mukaan tekemään muutosta, jossa kukaan ei jää jälkeen tai yksin, Tampereen valtuustoon pyrkivä Juho Leppänen sanoo

26.2.2021 klo 10:40 KD toimii Samuli Rissanen

Tamperelaisen Juho Leppäsen tavoitteena on pitää kotikaupunkinsa Suomen halutuimpana paikkana elää.

Leppänen pyrkii kristillisdemokraattien listalta Tampereen valtuustoon.

Kuntavaalikampanjointi käydään tällä kertaa tiukkojen koronarajoitusten sävyttämänä. Tamperelainen yrittäjä Juho Leppänen kertoo kampanjoivansa täysin netissä.

– Vuoden ajan oma kohtaamispiiri on ollut hyvin pieni ja kuntavaalien ajan varmasti tilanne jatkuu samanlaisena rajoituksien vuoksi. Tärkeimmät kanavat on Instagram, YouTube ja paikalliset Facebook ryhmät, hän sanoo.

Kunnilla on vain rajalliset resurssit hoitaa syrjäytyneisyyttä, riippuvuusongelmia ja yksinäisyyttä.

Leppäsen tavoitteena on pitää Tampere Suomen halutuimpana paikkana asua. Siihen liittyy sekä perheystävällisyys, että hyvien yritysten houkuttelu ja kasvattaminen kaupunkiin, jotta saadaan entistä parempia työpaikkoja.

Huolenaiheena ovat puolestaan ne, jotka meinaavat tippua matkasta pois syystä tai toisesta. Leppänen tietää, että kunnilla on vain rajalliset resurssit hoitaa syrjäytyneisyyttä, riippuvuusongelmia ja yksinäisyyttä.

– Kansalaisyhteiskunta ja kaupunkilaiset on hyvä saada mukaan tekemään muutosta, jossa kukaan ei jää jälkeen tai yksin, hän muistuttaa.

Juho Leppänen

– Kotipaikka Tampere, Pispala
– 31-vuotias yrittäjä
– Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi 5- ja 7- vuotiasta lasta.
– Harrastuksena rugby

Ylös