– KD haluaa pitää heikoimmista huolta, tukea pienyrittäjiä ja harjoittaa vastuullista talouspolitiikkaa, sanoo joensuulainen Antti Kainulainen

14.4.2021 klo 07:54 Henkilöt Merja Eräpolku

– KD on Suomen paras poliittinen liike. Olemme aidosti keskustalainen puolue, joka haluaa pitää heikoimmista huolta, tukea pienyrittäjiä ja harjoittaa vastuullista talouspolitiikkaa. Meillä on järkevä EU-politiikka, jossa korostetaan yhteistyötä ja sanotaan tiukasti ei liittovaltiolle, sanoo taksiyrittäjä Antti Kainulainen.

Joensuun kaupungin- ja maakuntavaltuutettuna toimiva Antti Kainulainen, 36, on ollut KD:n toiminnassa lapsesta asti.

– Äitini kuljetti minua paikallisosaston kokouksiin ja sitä kautta itsekin läksin mukaan KD Nuoriin ja sitä kautta myös paikallisosaston toimintaan.

– Tärkein periaate mielestäni KD:ssa on perheiden ja kodin arvostaminen ja kun kodeissa voidaan hyvin, näkyy se positiivisena kehityksenä yhteiskunnassamme.

– Tärkeimpänä asiana pitäisin kuntalaisten hyvinvoinnin ja kunnan elinvoiman edistämistä unohtamatta fiksua taloudenpitoa, jälleen kuntavaaleissa ehdolla oleva mies kertoo.

Muita tärkeitä tavoitteita Joensuussa ovat eri kaupunginosien tasapuolinen kehitys ja palvelujen hyvä taso myös laitakaupungilla. Laadukkaat ja monipuoliset lähiliikuntapaikat tulee olla kaikkia kuntalaisia lähellä.

– Pitkäaikaistyöttömien määrää on saatava laskuun ja kohdennettava osa Kelan sakkomaksuihin varatuista rahoista pitkään työttömänä olevien saamiseksi töihin, Reijolan taajamassa vaimonsa kanssa asuva Kainulainen sanoo.

 

 

Ylös