Nousiaisissa halutaan Kristillisdemokraatit taas valtuustoon – Mari-Liisa Havukainen puhuu lasten ja kehitysvammaisten puolesta

13.5.2021 klo 10:31 Henkilöt Kristiina Kunnas

Mari-Liisa Havukainen on tyytyväinen siitä, että kristillisdemokraatit ovat näissä vaaleissa taas näkyvillä Nousiaisissa. – Haluan tuoda esille arvoja sekä puhua lasten ja kehitysvammaisten puolesta.

Mari-Liisa Havukainen, 59, kouluttautui aikanaan kirkon nuorisotyön ohjaajaksi. Hän oli vuosien 1987–2003 välillä yhteensä 11 vuotta lähetystyössä Japanissa perheensä kanssa.

– Nyt olen toiminut jo 10 vuotta lastenhoitajana päiväkoti Nuppulassa.

Sydäntä lähellä ovat erityisesti lapset ja vammaiset, ja heidän puolestaan hän haluaa puhua.

– Työskentelen lasten kanssa. Lapset ja kehitysvammaiset ovat lähellä sydäntäni. Kehitysvammaisten asemaa on parannettava.

– Päiväkodeissamme saa pitää seurakunnan järjestämiä pikkukirkkoja. Haluan puolustaa sitä, että näin tapahtuu jatkossakin, Havukainen kertoo.

Haluan, että KD näkyy vaaleissa ja että voimme tuoda KD:n arvoja esille.

Oma kotikunta on rakas.

– Sitä on markkinoitava positiivisesti. Valtuustotyöskentelyssä tavoitteenani on se, että puolueet kunnioittaisivat toisiaan ja kykenisivät rakentavaan yhteistyöhön.

– Olin ehdokkaana jo neljä vuotta sitten. Haluan, että KD näkyy vaaleissa ja että voimme tuoda KD:n arvoja esille.

Mari-Liisa Havukainen, KD-ehdokkaana Nousiaisissa

• 59-vuotias
• lastenhoitaja
• perheessä aviomies ja kolme aikuista poikaa
• seurakunnan diakonia-ja lähetystyötyöryhmän jäsen, Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen paikallisosaston puheenjohtaja
• harrastaa lukemista, lenkkeilyä ja laulamista

Mari-Liisa Havukainen tavoittelee valtuustoon päästessään hyvää yhteistyötä muiden kanssa. – Haluan, että kristilliset arvot näkyvät vaaleissa ja kunnassamme.

Ylös