Sari Essayah monen pysähdyksen taktiikalla Lapinlahdelle – ”Julistekuriiri tien päällä”

21.5.2021 klo 22:11 Kenttätoiminta Kristiina Kunnas

Sari Essayah vastaa puhelimeen vitostiellä jossain päin Savoa.
– Vielä on muutama stoppi ennen kotia, kertoo Lapinlahdelle monen pysähdyksen taktiikalla tähtäävä Essayah.

– Nyt oli logistisia haasteita, myöntää puheenjohtaja Sari Essayah.

Hän on vast’ikään pysähtynyt Leppävirralla, jotta kuntiin saadaan kovasti odotetut ja myöhässä olevat vaalijulisteet.

”Puoluejohtajan toimenkuva on meillä hivenen laveampi kuin keskivertopuolueessa; tänään julistekuriirina 5-tiellä. Tässä Leppävirralla, julisteitaan noutamassa Eija Nissinen, ja Suonenjoelta Pirjo Backman, joka huolehti vielä Rautalammin, Vesannon ja Tervon julisteet eteenpäin. Logistista osaamista savolaiseen malliin”, päivitti Essayah aiemmin iltapäivällä Facebook-sivullaan.

– Juuri olin Joroisissa ja vielä on pysähdys esimerkiksi Siilinjärvellä, ennen kuin alan lähestyä Lapinlahtea, Essayah vastaa puhelimeen jossain Kuopion korkeudella.

Juuri olin Joroisissa ja vielä on pysähdys esimerkiksi Siilinjärvellä.

Essayah’n viikkoon ovat mahtuneet eduskuntatyöskentelyn ja EU-elpymispaketti-äänestyksen ja hallituksen luottamusäänestyksen lisäksi myös puheenjohtajatentit sekä muut kuntavaaliesiintymiset mediassa.

Kuntavaalien kaksiviikkoiseksi pidennetty ennakkoäänestys alkaa jo ensi viikon keskiviikkona 26. toukokuuta, ja päättyy 8. kesäkuuta.

Julisteita on saatu odotella moneen paikkaan näihin päiviin saakka. Kristillisdemokraattien julisteita jouduttiin viemään monella eri kyydillä eri paikkakunnille, kun niiden saaminen viivästyi. Vielä eilen torstaina esimerkiksi Mikkelin kirkkopuiston laidan julistetauluista puuttui puolet.

Kuntavaalit 13. kesäkuuta

Ennakkoäänestys kotimaassa: 26.5.–8.6.
Ennakkoäänestys ulkomailla: 2.–5.6.

Kaikki KD-ehdokkaat:

Katso Suonenjoen Pirjo Backmanin, Leppävirran Eija Nissisen, Lapinlahden Sari Essayah’n, Savonlinnan Arto Liukon ja Puumalan Olavi Kietäväisen esittelyt sekä kaikki Kristillisdemokraattien 1 945 ehdokasta täältä

Etelä-Savon kuntiin Savonlinnaan, Rantasalmelle, Sulkavalle ja Puumalaan julisteet toi puheenjohtaja Sari Essayah matkallaan Lapinlahdelle. Keskellä Arto Liukko Savonlinnasta julistepaketit käsissään Juvan ABC-liikenneaseman parkkipaikalla. (Kuva Olavi Kietäväinen)

 

Mikkelin kirkkopuiston julisterivistö vaillinaisena torstai-iltana 20. toukokuuta. Kuva: Kristiina Kunnas

 

Ylös