Merja Eräpolku menossa vastaanottamaan Sari Essayah’a ja Suomen Leijonia – KD-Live suoraan lentokentältä klo 16.30

21.2.2022 klo 15:01 Kotimaa Kristiina Kunnas

KD-Lehden toimittaja Merja Eräpolku pyrkii saamaan KD-Live -lähetyksen Suomen olympiakultaa voittaneiden Leijonien kotiinpaluusta. Kansanedustaja, KD:n puheenjohtaja, Kansainvälisen Olympiakomitean jäsen Sari Essayah saapuu Pekingistä samalla lennolla tänään noin klo 15.50.

KD-Live Terveiset Pekingistä pyritään toteuttamaan suoraan Helsinki-Vantaan lentokentältä.

– Mielenkiintoista nähdä, miten tekniikka toimii. Tarkoituksena on saada Sari Essayah suoraan paluun jälkeen kuviin ja haastatteluun, kertoo toimittaja-tiedottaja Merja Eräpolku matkallaan lentokentälle Seutulaan.

Sari Essayah osallistui Kansainvälisen Olympiakomitean jäsenenä parin viikon ajan Pekingin talviolympialaisiin. Hän oli mukana näkemässä mitalisuoritukset ja sai jakaa mitaleja hiihdossa menestyneille suomalaisurheilijoille.

Eilen sunnuntaina Essayah todisti paikan päällä Suomen jääkiekkomaajoukkueen, Leijonien, historiallista ensimmäistä olympiakultaa.

KD-Live Terveiset Pekingistä suoraan lentokentältä on nähtävissä Kristillisdemokraattien Facebook-sivulla alkaen klo 16.30 – tai jopa aiemmin.

– KD-Live Terveiset Pekingistä suoraan lentokentältä on nähtävissä Kristillisdemokraattien Facebook-sivulla alkaen klo 16.30 – tai jopa aiemmin, Merja Eräpolku kertoo.

– Toivon tosiaan, että haastattelu ja lähetys onnistuvat. Niitä ei ole ennen testattu tällaisessa urheilujuhlassa, Eräpolku naurahtaa.

Sari Essayah sai 55-vuotissyntymäpäivänään lahjaksi hienon matkan. Paluulennolla Pekingistä mukana ovat voittoisat Leijonat ja uskomattoman nousun eilisessä 30 kilometrin kisassa tehnyt ja pronssia saavuttanut Kerttu Niskanen, sekä muut hienot suomalaishiihtäjät.

 

 

Ylös