Pirkanmaan KD-aluevaltuustoryhmän johtoon Sirpa Pursiainen, varapuheenjohtajiksi Kauko Turunen ja Riitta Kuismanen

22.2.2022 klo 19:15 Henkilöt Kristiina Kunnas

KD:n aluevaltuustoryhmä Pirkanmaalla järjestäytyi.

Pirkanmaan hyvinvointialueen Kristillisdemokraattien valtuustoryhmä on järjestäytynyt. Valtuustoryhmän puheenjohtajaksi valittiin yhteiskuntatieteiden maisteri, ikäihmisten palveluasumisyksikön toimitusjohtaja Sirpa Pursiainen Tampereelta. Valtuustoryhmän ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja, varakansanedustaja Kauko Turunen Parkanosta sekä toiseksi varapuheenjohtajaksi sosiaalipsykologi, sosiaali- ja terveysalan opettaja Riitta Kuismanen Pirkkalasta.

Heidät kaikki valittiin tammikuun aluevaaleissa aluevaltuutetuiksi. Eniten ääniä, peräti 2 400, saavutti kansanedustaja, erikoislääkäri ja Tampereen kaupunginvaltuutettu Sari Tanus.

Kristillisdemokraatteina haluamme olla hyvässä yhteistyössä rakentamassa hyvinvointialuetta, jossa jokainen saa oikea-aikaisesti tarvitsemansa hoidon ja palvelun.

– Kristillisdemokraatteina haluamme olla hyvässä yhteistyössä rakentamassa hyvinvointialuetta, jossa jokainen saa oikea-aikaisesti tarvitsemansa hoidon ja palvelun, toteaa piiripuheenjohtaja, vara-aluevaltuutettu Piia Nurmela.

Luottamuspaikoille nimettiin henkilöt Pirkanmaalla

Lue juttu KD Pirkanmaan aluevaltuustoryhmän luottamuspaikka-nimeämisistä täältä.

Erikoislääkäri-kansanedustaja Sari Tanus saavutti aluevaaleissa 2 400 ääntä. Hänet valittiin aluevaltuuston hyvinvointi-, yhteistyö- ja kokonaisuusturvallisuusvaliokunnan jäseneksi. (Kuva Kristiina Kunnas)

Ylös