KD:n webinaarissa keskiviikkona kello 18 avataan hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittisen selonteon sisältöä

13.4.2022 klo 09:10 Politiikka Kristiina Kunnas

KD:n ulko- ja turvallisuuspoliittisessa webinaarissa keskiviikkoiltana käsitellään hallituksen aiemmin samana päivänä julkaisemaa ulko- ja turvallisuuspoliittisen selonteon lisäosaa.

Kristillisdemokraatit järjestää jäsenistölle ja aiheesta kiinnostuneille ulko- ja turvallisuuspoliittisen webinaarin keskiviikkona 13. huhtikuuta klo 18-19. Edellinen webinaari oli viime viikolla.

Tilaisuudessa esitellään hallituksen juuri julkaisemaa ulko- ja turvallisuuspoliittisen selonteon niin sanottua lisäosaa, jonka pohjalta eduskunta käsittelee turvallisuuspoliittista linjausta pääsiäisen jälkeen.

Tilaisuudessa esitellään hallituksen juuri julkaisemaa ulko- ja turvallisuuspoliittisen selonteon niin sanottua lisäosaa, jonka pohjalta eduskunta käsittelee turvallisuuspoliittista linjausta pääsiäisen jälkeen. Selonteon lisäosa on tarkoitus julkaista keskiviikkona 13. huhtikuuta. Valtioneuvosto järjestää medialle tiedotustilaisuuden iltapäivällä klo 14.

KD:n webinaarissa aiheesta alustavat ulkoministeriön poliittisen osaston osastopäällikkö, ulkoasiainneuvos Piritta Asunmaa sekä lähetystöneuvos Lauri Hirvonen. Tilaisuutta vetää puoluesihteeri Elsi Ranta.

Tilaisuuden lopussa kuulijoilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Facebook-keskustelun kautta.

Webinaari live-striimataan Kristillisdemokraattien Facebook-sivulle fb.com/kristillisdemokraatit. Tilaisuuden seuraaminen ei edellytä omaa FB-tunnusta.

– Muista kuitenkin päivittää selainsivua, jotta live-lähetys näkyy, huomauttaa tiedottaja Merja Eräpolku.

– Sekä säädä oman tietokoneesi tai tablettisi tai kännykkäsi ääniasetukset sopiviksi, Eräpolku jatkaa.

Webinaari tallentuu nähtäville myöhemmin. Ohjelma striimataan myös Kristillisdemokraattien YouTube-kanavalle.

 

Ylös