Puoluesihteeri Elsi Ranta vie Kristillisdemokraatteja innolla ja ilolla eduskuntavaaleihin

27.6.2022 klo 12:08 Politiikka Kristiina Kunnas

Puoluesihteeri Elsi Ranta haluaa Kristillisdemokraattien olevan johtava hyvinvointi- ja elinvoimapuolue.

Kristillisdemokraatit on aloittanut valmistautumisen ensi kevään eduskuntavaaleihin. Ensimmäiset ehdokkaat on jo nimetty 2. huhtikuuta 2023 käytäviin vaaleihin.

Puoluesihteeri Elsi Ranta ja järjestöpäällikkö Mikko Rekimies ovat käyneet kevään aikana kaikkien eri piirien johtohenkilöiden ja paikallisosastojen sekä erityisjärjestöjen kanssa keskustelut eduskuntavaaleista ja strategiasta.

Elokuussa käsitellään vaaliohjelman ensimmäinen luonnos ja hyväksytään puoluehallituksessa sekä pidemmän aikavälin strategia että eduskuntavaalistrategia.

–  Pidän tosi tärkeänä, että strategia ei ole mikään puoluetoimistolla pienellä kokoonpanolla tehty paperi, vaan yhdessä, laajasti osallistaen suunniteltu. Ajatuksia ja mielipiteitä kuunnellaan ja otetaan huomioon, Elsi Ranta muistuttaa.

– Strategia ohjaa tekemistämme. Mitä laajemmin sitoutumme strategiaan, sitä suuremman jalanjäljen jätämme, hän jatkaa.

Työ kantaa hedelmää. Jos ei heti, niin myöhemmin. Jokaiset vaalit ovat astinlauta toisiin vaaleihin. – KD:n puoluesihteeri Elsi Ranta

Puoluesihteeri Ranta pitää ehdokaslistojen sisällä tapahtuvaa kilpailua hienona asiana.

– Erilaiset ehdokkaat, erilaiset vahvuudet – toisen työ tukee toista yhteisen voiton saavuttamiseksi. Kun jokainen tekee hyvän vaalityön, hyödyttää se kaikkia. Silloin kaikki ovat tuomassa suosiota listalle.

Koska lähes kaikissa vaalipiireissä mennään KD:n omalla listalla, on jokaisen ehdokkaan vaalityö tärkeää.

Ranta on viemässä vaalipäällikkönä Kristillisdemokraatteja kohden eduskuntavaaleja sekä innolla että ilolla. Hän haluaa rohkaista niitä, jotka pelkäävät pettymystä isoissa valtakunnallisissa vaaleissa.

– Työ kantaa hedelmää. Jos ei heti, niin myöhemmin. Jokaiset vaalit ovat astinlauta toisiin vaaleihin. Alue- ja kuntavaalit tulevat jälleen pari vuotta ensi kevään eduskuntavaalien jälkeen, puoluesihteeri Ranta huomauttaa.

 

Ylös