Hämeen KD nimesi kaksi eduskuntavaaleihin – kansanedustaja Päivi Räsänen ja toimistonhoitaja Juha-Pekka Forsman ehdolle

26.6.2022 klo 16:44 Politiikka Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien Hämeen piiri aloitti eduskuntavaalien kampanjanja nimeämällä ehdokkaiksi Päivi Räsäsen Riihimäeltä ja Juha-Pekka Forsmanin Lahdesta.

Kristillisdemokraateilla on perinteisesti ollut hyvä kannatus Hämeessä.

– Lähdemme siitä, että KD säilyttää kansanedustajan paikan. Haluamme rakentaa Suomea lapsiystävälliseksi ja ikäihmisiä kunnioittavaksi. Työnteon ja yrittämisen pitää olla aina kannattavaa. Huolehdimme ympäristöstä ja alueiden elinvoimaisuudesta. Rakennamme Suomea, johon voi luottaa, toteaa KD Hämeen piirin puheenjohtaja Hannele Saari.

Vuodesta 1995 lähtien kansanedustajana toiminut riihimäkeläinen lääkäri Päivi Räsänen on edelleen motivoitunut jatkamaan työtä eduskunnassa isänmaan ja lähimmäisten parhaaksi.

Terveydenhuoltomme on kriisiytymässä henkilöstövajeen vuoksi ja isänmaan ulkoinen ja sisäinen turvallisuus tarvitsevat puolustajia. – eduskuntavaaliehdokkaaksi nimetty Päivi Räsänen

Päivi Räsänen

– Olen kiitollinen luottamuksesta jo useiden vaalikausien ajan. Lääkärin koulutuksen saaneena ja entisenä sisäministerinä haluan antaa osaamiseni käyttöön. Terveydenhuoltomme on kriisiytymässä henkilöstövajeen vuoksi ja isänmaan ulkoinen ja sisäinen turvallisuus tarvitsevat puolustajia, Päivi Räsänen muistuttaa.

– Kristillisdemokraatteja tarvitaan tulevalla vaalikaudella niin eduskunnassa kuin maan hallituksessa, hän jatkaa.

Juha-Pekka Forsman

Toinen nyt nimetty ehdokas on seurakunnan toimistonhoitajana työskentelevä lahtelainen Juha-Pekka Forsman.

Forsmania eivät nykyhallituksen ja eduskunnan tekemät päätökset kaikilta osin miellytä. Yhtenä tuoreena esimerkkinä Forsman mainitsee 22. kesäkuuta tehdyn päätöksen koskien vanhemmuuslakia.

– Näen, että kristillisten perusarvojen merkitys korostuu näinä vaikeina aikoina, pohtii seurakunnan toimistonhoitajana työskentelevä Forsman.

Lisää KD:n kansanedustajaehdokkaita saadaan Hämeeseen, kun piirihallitus nimittää heitä elokuussa.

 

Ylös