”KD:lle oma kansanedustaja Helsingistä” – Markus Hekkala, Sari Kumin ja Mika Ebeling nimettiin ensimmäisinä eduskuntavaaliehdokkaiksi

9.8.2022 klo 10:02 Politiikka Samuli Rissanen

Helsingin kristillisdemokraatit lähtee voittamaan vaaleja ja hakemaan omaa kansanedustajaa pääkaupungista.

Piirihallitus nimesi ensimmäiset kolme ehdokasta elokuun alussa

Helsingin kristillisdemokraattien piirihallitus on nimennyt ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaat kokouksessaan elokuun alussa. Ehdokkaiksi nimettiin kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling Maununnevalta, Helsingin kristillisdemokraattien piirin puheenjohtaja Markus Hekkala Kontulasta ja KD Naisten puheenjohtaja Sari Kumin Vuosaaresta.

– KD:n politiikalle on tarvetta epävarmassa maailmassa.

– KD:n politiikalle on tarvetta epävarmassa maailmassa. Lähdemme tosissamme hakemaan KD:lle omaa kansanedustajan paikkaa, sanoo kasvatustieteen maisteri, opettaja Markus Hekkala.

Konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja Sari Kumin puolestaan kertoo, että on työnsä ja luottamustehtäviensä puolesta jatkuvasti kuulolla yhteiskunnan kipupisteistä ja ihmisten huolista.

– Olen motivoitunut rakentamaan turvallista arkea ja tulevaisuutta yhdessä helsinkiläisten kanssa. Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia on tuettava nyt, Kumin kertoo.

Synkkiä pilviä on noussut taivaalle. Sodan uhka, hintojen kallistuminen, korkotason nousu ja energiapula ensi talvena ovat vakavia huolenaiheita.

– Tarvitsemme politiikkaa, joka ei pahenna tilannetta, vaan rakentaa rauhaa ja vakautta, pastori ja KD.n pitkäaikainen kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling toteaa.

Ylös