Kristillisdemokraattien eduskuntavaalikampanja käyntiin Vaasan vaalipiirissä

19.10.2022 klo 08:47 Politiikka Kristiina Kunnas

Vaasan vaalipiirin Kristillisdemokraattien yhteinen eduskuntavaaliavaus pidettiin Seinäjoella. – Innostuimme ja innostimme toisiamme, kertoo Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Tiina Hauta.

KD Vaasan vaalipiirin yhteinen KickOff – lähtölaukaus eduskuntavaaleihin 2023 – tilaisuus pidettiin lauantaina lokakuun alussa Seinäjoella. Tapahtuma toi yhteen KD Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan piirien eduskuntavaaliehdokkaat sekä aktiivit.

Tilaisuuden juontajina ja keskustelujen fasilitaattoreina toimivat KD Vaasan puheenjohtaja, piiri- ja puoluehallituksen jäsen Ari Koski sekä Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Tiina Hauta.

– Tämä KickOff -lähtölaukaus oli erittäin onnistunut. Siinä oli hyvää vuorovaikutusta ja samalla julkistimme ehdokkaamme, kuvailee Ari Koski.

– Tilaisuus innosti KD-väkeä yhteiseen keskusteluun tulevien vaalien poliittisista sisällöistä ja tavoitteista, kertoo Tiina Hauta.

Tilaisuus innosti KD-väkeä yhteiseen keskusteluun tulevien vaalien poliittisista sisällöistä ja tavoitteista.

– Oli kaunis lauantaipäivä, rento tunnelma ja mukavia ihmisiä tärkeän asian äärellä. Me innostuimme ja innostimme toisiamme, Tiina Hauta kertoo.

– Me haluamme Vaasan vaalipiiristä kristillisdemokraattien kansanedustajia eduskuntaan. Hyvä tästä tulee. Nyt jo on hyvä määrä ehdokkaita ja lisää tulossa, hän jatkaa.

Ensimmäisen keskustelualustuksen piti puoluesihteeri Elsi Juupaluoma (os.Ranta). Poliittisen tilannekatsauksen ja toisen alustuksen piti kansanedustaja ja eduskuntaan neljännelle kaudelle pyrkivä Peter Östman.

Kristillisdemokraattien Vaasan vaalipiirin ensimmäiset eduskuntavaaliehdokkaat ovat:

Ahlskog Hanna-Lea, Kokkola
Ahopelto Pentti, Alavus
Ali-Haapala Virpi, Toholampi
Kaunismäki Tomi, Vaasa
Kippo Hannu, Kokkola
Lehtola Rami, Pietarsaari
Männistö Veera, Vaasa
Pettersson David, Pedersöre
Rantanen Kimmo, Seinäjoki
Östman Peter, Luoto

Vaasan Kristillisdemokraattien puheenjohtaja ja puoluehallituksen jäsen Ari Koski sekä Pohjanmaan Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Tiina Hauta.

Ylös