Turvallisuusilta Sellon kirjaston Akselisalissa Espoon Leppävaarassa – Miten vahvistaaa turvallisuutta ja miten varautua?

6.3.2023 klo 18:54 Tapahtumat Kristiina Kunnas

Kristillisdemokraattien Uudenmaan naispiiri järjestää turvallisuusillan tiistaina 7. maaliskuuta klo 18 Sellon kirjaston Akselisalissa. Kauppakeskus Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa.

Tilaisuudessa alustavat Managing Partner Juhani Mäkinen Takana.fi:stä ja Tiina Kaipainen Espoon Martat ry:stä Kauklahdesta. Juontajina toimivat erikoislääkärit Kaarina Järvenpää ja Tiina Tuomela. Järvenpää on kaupunginvaltuutettuna Espoossa ja Tuomela Vantaalla.

Juhani Mäkinen puhuu turvallisuudentunteesta ja turvallisuuden vahvistamisesta ja Tiina Kaipainen puolestaan 72 tunnin kotivarasta.

– Juhani Mäkinen puhuu turvallisuudentunteesta ja turvallisuuden vahvistamisesta ja Tiina Kaipainen puolestaan 72 tunnin kotivarasta. Pyritään vastaamaan esimerkiksi siihen, miten varaudumme poikkeustilanteisiin vaikkapa sähkökatkojen aikana, Järvenpää kertoo.

Tilaisuuteen on avoin pääsy ja siellä on mehu- ja keksitarjoilu.

Turvallisuusilta 7. maaliskuuta Sellon kirjaston Akselisalissa klo 18

Turvallisuuden tunne

– Turvallisuuden vahvistaminen
Juhani Mäkinen, Managing Partner
TAKANA.FI

Kotivara 72h

– Miten varautua poikkeustilanteisiin? (esim. sähkökatkot)
Tiina Kaipainen Espoon Martat ry, Kauklahti
Sellon kirjasto, Akselisali, Sellon kauppakeskus, Viaporintori, 02600 Espoo
Tilaisuuden järjestää KD Naiset ry, Uudenmaan piiri
Juontajina Kaarina Järvenpää, Uudenmaan KD-Naispiirin puheenjohtaja ja Tiina Tuomela, Kristillisdemokraattien 2. varapuheenjohtaja

Tiina Kaipainen

Juhani Mäkinen

Kaarina Järvenpää

Tiina Tuomela

Ylös